Alçıpan Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır

09-02-2023 16:12
Alçıpan Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır

Revizyon Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır?

Bazen sıhhi tesisat ve elektrik bağlantılarının bulunduğu bir duvarın iç kısmına hızlı bir şekilde erişilmesi gerekir. Bunu gerçekleştirmenin en iyi yolu, temiz bir görünüme sahip olan ancak iç duvara erişmenizi sağlayan bir alçıpan müdahale kapağı kurmaktır. Giriş paneli için deliğin kesilmesi, işlemin en önemli adımıdır, çünkü deliğin kare olması ve cilalanmış bir görünüm vermek için doğru boyut olması gerekir.

Müdahale Kapağı Montajı







Alçıpan Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır?

1. Alçıpanın arkasındaki saplamaları bulmak için duvara bir elektrik saplama bulucuya basın. Revizyon Müdahale Kapağı kurmak istediğiniz iki saplama arasındaki konumu işaretlemek için bir kalem kullanın.

2.Bir alçıpan testere kullanarak yaklaşık 2 inç genişliğinde küçük bir pilot delik açın. Panelin istenen alana erişeceğinden emin olmak için deliğe bir el feneri çekin.

3. Revizyon Müdahale Kapağı çerçevesini, vidaların yerini gösteren iki kalem işareti arasındaki duvara yerleştirin. Çerçevenin üstüne küçük bir kabarcık seviyesi yerleştirin ve çerçeveyi duvara kare olacak şekilde hizalayın.

4 .Çerçevenin iç kenarını bir kalemle takip ederken bir yardımcı çerçeveyi yerinde tutun.

5. Bir yardımcı bıçağın kenarını, izlenen çizgiler üzerine yerleştirin ve izleme boyunca alçıya çizin.

6. Kuru duvardaki kâğıt tabakası kesilinceye kadar bıçağı daha fazla basınç uygulayarak, izlenen çizgiler boyunca tekrar çalıştırın.

7. Alçıpan testerenin ucunu kesmenin bir kısmına yerleştirin ve bıçağı duvara nüfuz edene kadar sıkıca bastırın. Çizgiyi tüm yol boyunca görün.

8. Alçıpanın kesilmiş parçasını yavaşça dışarı çekin.

Alçıpan Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır

İhtiyacınız olacak şeyler

  • Kalem
  • Revizyon Müdahale Kapağı
  • Vidalama makinası
  • Maket bıçağı
  • Alçıpan testere

 

  • Bazı alçıpanlar bir revizyon müdahale kapağı desteklemek için yerleşik yatay desteklere sahiptir. Bunların nerede bulunduğunu biliyorsanız, panelin alt kısmını bu desteğin üst kısmı ile hizalayın.

Alçıpan Müdahale Kapağı Montajı Nasıl Yapılır?

Uyarı

  • Alçıpanın içinden keserken kabloları veya boru tesisatını kesmemeye dikkat edin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.