Asma Tavan Seçimi

09-02-2023 15:47
Asma Tavan Seçimi

Asma tavan çözümleri

Ayrıca asma tavan veya asma tavan olarak da bilinen asma tavan, çeşitli ayarlarda yardımcı bir kuruluştur. Ayrıca, modern yapı değerlerine ve mimari tasarımlara değer katmaktadırlar. İnsanların farklı faktörler tarafından yönetilen asma tavanlar için farklı tercihleri ​​vardır. Asma Tavan Seçimi Evlerimizi yeniden dekore ederken, genellikle tavan tasarımını görmezden geliyoruz. Genellikle sadece beyaza boyadık ve diğer seçenekler hakkında iki kez düşünmüyoruz. Daha çok duvarlara ve yere odaklanıyoruz. Ancak tavan çok önemlidir ve bir odadaki tüm tasarımı kökten değiştirebilir . Bazı seçenekleri keşfedelim.

Doğru Asma Tavanın Alınması

Asma Tavanlar:

Açık tavanlar, açık ızgara tasarımı, gizli ızgara tasarımı, asma tavan duvarları ve bant ayırıcı dahil olmak üzere çeşitli tasarımlarda mevcuttur. Asma Tavan Seçimi Bu tavan uzunluk ve desen bakımından farklılık gösterir. Bant ızgara tavan tasarımları en çok yönlü tasarım olsa da, görünür tavan asma tavan tasarımı en yaygın olanıdır .

Alçıpan asma tavan, Asma Tavan Seçimi

Alçı asma tavan tasarımları: Tavan sıvası Alçı tavandan elde edilen endüstriyel bir üründür. Yüksek kaliteli bir sıvadır ve mineral alçıda% 90'dan daha büyük bir saflıkla çok ince tanelidir.

Alüminyum asma tavanlar, Asma Tavan Seçimi

Alüminyumun asma tavan tasarımları banyo ve mutfak reformları için ideal bir çözümdür. Doğaları gereği büyük bir netlik ve alan hissi verir, herhangi bir ışıklandırma yerleştirmenizi sağlar ve çok az bakım gerektirir.

Ahşap asma tavan tasarımları, Asma Tavan Seçimi

Bu malzemenin sıcaklığını dikkate alarak ahşabın asma tavan tasarımları, soğuk ortamlarda mükemmel bir alternatiftir. Daha önce zemin kaplamak için daha fazla istihdam edilen ahşap, özellikle tavanı ve basitliği getiren taklit yoluyla, sahte tavanlarda destek elde etmiştir.

Alçıpan asma tavan, Asma Tavan Seçimi

Alçı levha panelleri, asma tavan tasarımlarının yapımı için en yaygın sistemlerden birini oluşturdu. Medya kullanımı sayesinde en iyi sonuçları almamızı ve kısa bir süre elde etmemizi ve hatta diğer sistemlerin çözemediği birçok sorunu çözmemizi sağlıyor. Bu basit ürünü yapma şekli sayesinde, asma tavan, elektrik tesisatı, havalandırma sistemleri veya bina ısı yalıtım yapıştırma polietilen plakaların üstüne girmeye adapte olabiliriz.

Diğer çeşitler,Asma Tavan Seçimi 

Bazı insanlar tavanlarına gömülü, renkli veya kazınmış cam paneller kullanırlar. Bunlar özellikle yukarıdan aydınlatıldığında bir eve güç katabilirler. Işıklar, ışığa izin vermek için yapısal bir sisteme de yerleştirilebilir. Asma Tavan Seçimi Bunlar fiberglas, akrilik veya sertleştirilmiş cam kullanılarak yapılabilir. Ayna tavaları evde dramatik bir son için sıva içine yerleştirilebilir. Kumaş, tavanlar arasına döşenebilir pahalı olmayan malzemelerdir, abartılmış paneller egzotik ve ilginçtir. Çocuk odalarında tavanda ilginç duvar resimleri veya kolajlar olabilir, belki bir mobil ev dekorunun bir parçası olabilir. Çocuğun odasında, yıldızları ve ayı metalik yüzeylere tavana da yapıştırabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.