Led Asma Tavan Armatürleri

09-02-2023 14:51
Led Asma Tavan Armatürleri

Led Asma Tavan Armatürleri Enerji tasaruflu armatürler

Enerji tasarruflu led asma tavan aydınlatmaları, son zamanlarda, insanlar evlerinde konfor için daha dikkatli olduklarında, herkes eski sıkıcı iç mekanı geliştirmeye ve güncellemeye çalışıyor ve bunu evlerindeki onarımlarla yapmaya başlıyor. Led Asma Tavan Armatürleri Dairenizin nasıl görüneceğine karar vermeden önce, önce asma tavanların kataloğuna bakmanız ve daireniz için hangi tavanın uygun olduğunu seçmeniz ve aydınlatmayı düşünmeniz gerekir. Yapı malzemeleri pazarında geniş bir yelpazede sadece tavanınızı aydınlatmakla kalmayacak, aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayacak asma tavanlar için Led Asma Tavan Armatürleri bulunmaktadır . Kataloglarda daire fotoğrafında asma tavanlar asma tavan için enerji tasarruflu aydınlatma armatürlerinin nasıl monte edilebileceği çok açık bir şekilde görülmektedir. Bunlar, halojen veya akkor lambalarla karşılaştırıldığında, elektrikten çok önemli ölçüde tasarruf sağlayan ve aynı zamanda hizmet ömürlerinin daha uzun olduğu modern armatürlerdir. Led Asma Tavan Armatürleri ısınmaz ve bu da onları herhangi bir yere yerleştirmeyi mümkün kılar. Led Asma Tavan Armatürleri Bu tür lambalar daha dengeli bir ışık verir ve asla titremez, tahriş edici görüş verir, titreşmez ve gürültü yapmaz, bu da onları daha rahat hale getirir. Asma tavan için enerji tasarruflu armatürler voltaj düşüşünden yanmaz ve bir kontrol sensörü takıldığında, elektrikten daha fazla tasarruf etmenize yardımcı olacak herhangi bir çalışma modunu ayarlayabilirsiniz. Led Asma Tavan Armatürleri

Asma tavan ve aydınlatma nasıl seçilir ?

Led Asma Tavan Armatürleri Asma tavan için hangi enerji tasarruflu lambaların seçileceğini size bildirecek bir tasarımcı size bu konuda yardımcı olabilir. Led Asma Tavan Armatürleri asma tavanlar için çok uygundur. Akkor veya halojen lambaların aksine, bu lambalar sadece 1,7 - 2,7 santimetre küçük bir yüksekliğe sahiptir, bu da alçak tavanlar için çok önemlidir. Armatürlerin bu yüksekliği, mobilyaları aydınlatmak için bunları monte etmeyi mümkün kılar.

Enerji tasarruflu LED tavan ışıkları, germe tavanlar için çok uygundur. Diğer bir kalite, streç tavanın güvenli bir şekilde çalışmasını garanti eden düşük ısı üretimidir. Led Asma Tavan Armatürleri Asma tavanlar için enerji tasarruflu armatürler, başka bir nesil kompakt floresan lambalardır. Bu tür lambalar, mükemmel ışık çıkışı ve enerji tasarrufu nedeniyle halojenin ve geleneksel akkor lambaların yerini çok iyi almıştır. Böyle bir lamba 8 bin saat boyunca sürekli olarak çalışabilir. Lambanın kendisi 80 watt kullanıyor olsa da, 220 voltluk bir ağdan çalışmanıza izin veren dahili bir elektronik balasta sahiptir.

Asma tavanların inşası sırasında, çeşitli sistemlerin gerekli olduğu çeşitli armatürler monte edilir, örneğin, bir ışık kontrol ünitesi, sensörler, piller ve bunların hepsi , asma tavanın arkasındaki kablolara doğru ve güvenilir bir şekilde yerleştirmenin mümkün olduğu yerlerde monte edilmelidir . Bunun için her türlü cihaz vardır, böylece sadece tavana uzanmazlar, ancak tavan yapılarına bağlanırlar.

Led Asma Tavan Armatürleri, gerektiğinde sökülüp doğru elektrik ünitesine ulaşılabilecek şekilde yerleştirilmelidir. Modern kontrol üniteleri, akımı ekonomik olarak yönetmeyi mümkün kılar. Bu olasılık, tavanın altında yer alan hareket sensörlü armatürler tarafından sağlanır. Bu tür lambaların yanması gerekmez: Led Asma Tavan Armatürleri kendileri hareketten yanar ve küçük çocuklar olduğunda ve geceleri kalktıklarında veya sarhoş olduklarında çok uygundur. Şarj edilebilir pilleri tavana yerleştirmek de mümkündür, bu ışıklar kapatıldığında otomatik olarak çalışmaya devam eder ve pillerden enerji alır.

Günümüzde modern Led Asma Tavan Armatürleri, hayatımızı kolaylaştıran ve yardımcı olan elektronik cihazlarla yakından bağlantılıdır. Bunlar, örneğin enerji tasarruflu lambalar gibi elektriği geliştirir ve tasarruf etmeye yardımcı olur: kullanıldığında, bir yıl içinde böyle bir rekonstrüksiyon için harcanan tüm masrafları telafi edebiliriz. Ve elektrik tüketiminin çok yüksek olduğu ofisler veya fabrikalar gibi geniş odalarda, bu lambalar çok yardımcı olur. Ayrıca, ışığı ayarlamak için otomatik olarak gerçekleşen bir cihaz da vardır. Yeterli doğal ışığın olmadığı geniş odalarda, bulutlu bir günde daha parlak parlar ve güneşli bir günde bu lambalardan gelen ışık söner.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.