Ofis Asma Tavan

Ofis Asma Tavan

Ofis Asma Tavan Modelleri

Ofis binalarında, iyi durumda ana: tavan, duvarlar ve zemin olmalıdır. Listelenen parçalar tavandan en az etkilenen unsurdur ve yine de estetiğin temel bir unsurudur. Ofisinize gelen herhangi bir ziyaretçi hemen tavana dikkat edecektir ve eğer kötü durumda ise: akış veya ondan, şirketin hangi konumda olduğu hemen anlaşılır, tavan şirketin yüzü gibidir, bu yüzden karşılık gelmelidir, temiz ve güzel olmak.

Geçmişte, tavanlar basitti: sıvalı ve boyalı, ancak bu geçmişte kaldı ve şimdi ofislerde yapılmıyor. Diğer çalışma odalarında asma ofis tavanları kullanılmaktadır. Çalışma odalarına uygun tüm tavanlar üç gruba ayrılır: dekoratif, kesintisiz ve modüler.

Modüler ofis asma tavan , özel olarak tasarlanmış bir kafes çerçeveden yapılmıştır, daha sonra üzerine çeşitli şekillerde modüllerin monte edildiği: fayanslar, paneller ve çıtalar. Dekoratif  ofis asma tavanlar daha az kullanılır , açık bir çerçeve üzerinde daha karmaşık montaj yapılarından oluşur ve bu aynı zamanda farklı yüksekliklerde monte edilen standart olmayan bir lamba tasarımıdır. Ve sorunsuz tavanlar alçıpan plakalardan yapılır, onlardan ideal bir eşit yüzey yapabilirsiniz. Çok seviyeli  ofis asma tavanlar alçı levhalardan yapılmıştır , bu malzeme bu tür işler için en uygun malzemedir.

Ofis asma tavanları genellikle ofisler için uygun modüler tavanlardan yapılır. Böyle bir tavan farklı malzemelerden geliştirilir: alçı veya metal veya sıradan ve mineral fiberglas, bazen bile birleştirilir.

Tavanın rengi genellikle yatak tonları olarak seçilir, ancak ofis asma tavanlar için beyaz en iyisidir, bu renk o kadar pratiktir ki herhangi bir iç mekan için uygundur ve beyaz olup olmadığı konusunda bulmaca yapmak zorunda değildir, tavan daha yüksek gibi görünüyor.

Ofis Asma tavanlar hafif ve montajı hızlıdır ve büyük onarım problemleri göstermezler. Ayrıca ses yalıtımında büyük bir rol oynarlar ve odadaki ısıyı iyi tutarlar, bu da ofis konforunu artırır, bu tür tavanlar odayı tanınmayacak şekilde dönüştürebilir. Özellikle metal asma tavanları ayırt edin Alüminyum ve galvanizli çelikten imal edilmiştir. Bu tür tavanlar ofis alanı için en uygunudur. Metal ofis asma tavanların büyük avantajları vardır, mekanik stresle bile zor aşınırlar ve seviyelerine hayran kalan ses geçirmezlik özelliklerine sahiptirler. Ayrıca yüksek bir güce sahiptirler, deforme edilemezler, ofis asma tavanları için en uygun olanıdır, çünkü büyük güvenlik ve güvenilirliğe sahiptirler. Tavan lambalarının ve armatürlerin ağırlığını ve fanların ağırlığını desteklerler.

Ofislerde mühendislik iletişimi büyük bir rol oynamaktadır, modern ofisler asma tavanlarda gizlenmesi kolay birçok kablo ve kabloya sahiptir, gerekirse bunları her zaman açabilir ve gerekli iletişimlere erişebilirsiniz.

Ofis asma tavanları ses geçirmez olmalıdır, bunu yapmanın birçok yolu vardır, metalin kendisi iyi ses yapmaz, ancak ses geçirmez asma tavanlar vardır , sesi emen özel bir malzeme ile döşenebilirler. Küçük ofis odalarında, metal cilalı alüminyumdan asma tavanlara izin verilebilir. Bu, alanı genişletecek ve ofise cazibe ve özgünlük kazandıracak bir ayna etkisi olacak.

Ofis Asma tavanlar için özel bakım gerekli değildir, ofislerde çok pratik ve değiştirilemezler. Tavanın bazı elemanlarını çıkarmanız gerekiyorsa, bu çalışma saatleri içinde yapılabilir, fazla zaman ve çaba gerektirmez ve değiştirme hızlı ve tozsuz olarak gerçekleşir.

Ofis asma tavanları, bugün metal asma tavanlar modern ve hem ofis binalarının küçük hem de büyük sahipleri arasında büyük talep görüyor. Bu tür asma tavanlar dekor olarak önemli bir rol oynar ve ayrıca tavanın güvenilirliğini ve dayanıklılığını sağlar.

Ofis ikinci bir ev” sözüne inananlar, iyi tasarlanmış ofis alanının önemini anlıyor. İyi mobilya ve altyapıya yatırım yapmanın yanı sıra, tavana da dikkat etmelisiniz! İyi bir Ofis asma tavan, canlı bir ortam yaratır ve çalışan verimliliğinin artmasına katkıda bulunur.

Çalışma alanınız hala eski tarz, kasvetli görünen bir tavanla sıkışmışsa, bu yaratıcı fikirleri işvereninize gösterme zamanınız gelmiştir. Bu fikir sadece ofisinizin estetiğini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda müşteriler ve konuklar tarafından genel marka bilinirliğine katkıda bulunur. Öyleyse, ilham almak için bu son ofis tavan tasarımlarını keşfetmeye başlayalım.

 

Doğru Ofis Asma Tavan Modelleri Nasıl Seçilir?

 

Daha önce de belirtildiği gibi, şirketinizin vizyonunu ve yaptığınız işi ifade etmede tavan önemli bir rol oynar. Bu nedenle, ofis alanınız için doğru türü seçmek için biraz zaman, para ve çaba harcamaya değer. Doğru yöne gitmenize yardımcı olabilecek bazı ipuçları:

  • Öncelikle salonun büyüklüğünü, çatı yüksekliğini, havalandırmayı ve fanların veya klimaların yerleşimini göz önünde bulundurun. Bu, temel yapının düzgün bir şekilde çerçevelenmesine yardımcı olabilir.
  • Geniş bir ortak çalışma alanınız varsa, akustik tavanlar bir zorunluluktur. Fazla gürültüyü emer ve odadaki ses seviyelerini dengeler.
  • Gürültü seviyelerini düşürmenin yanı sıra, şık görünümler de istiyorsanız, asma tavanlar, T-bar tavanlar ve Sarkık tavan tasarımları idealdir.
  • Tipik bir ofis asma tavan görünümü için, Plaster of Paris harika çalışıyor. Toplantı odalarında yalıtım sağlamak için ahşap çerçeveler ve ahşap kalaslarla birlikte kullanabilirsiniz.
  • Alçı levhalar, sadece enerji tasarrufuna katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda size zarif ve parlak bir yüzey kazandırdığı için günümüzde trend oluyor. Bazıları ayrıca kazara yangına karşı koruma sağlar.
  • Düşük bir bütçeniz varsa, ancak yine de güzel görünen bir tavan istiyorsanız, çatı duvarınızı düzeltin ve renkli bir duvar kâğıdı yapıştırın veya şablonu bir boya seçin. Bunlar marka logolarınız, şirket resimleriniz vb. İle özelleştirilebilir.

 

Türkiye'deki En İyi Ofis Tavan Modelleri Fikirleri:

Ofis Asma Tavan, tasarım, enerji verimliliği, yalıtım vb. Tüm parametreleri karşılayacak şekilde özenle tasarlanmış bu basit ve en yeni ofis asma tavan tasarımlarına bir göz atın,

 

1. Ofis için En Son  Ofis Asma Tavan Modelleri:


Fütüristik bir ürün inşa ediyorsanız, ofis ortamınız da aynısını yansıtmalıdır! Koridoru bile kaplayan bu etkileyici ofis asma tavan tasarımına gidin. Aralarında vurgulu ışık çizgileri bulunan panellerin geometrik düzenlemesi, gösterişli bir ifade yaratır. Böyle bir ofis varken kim eve gitmek ister?

2. Küçük Ofis Asma Tavan Modelleri:

 

Bu, küçük boyutlu bir ofis için ofis asma tavan modelleri çalışan bir ofis asma tavan örneğidir. Tüm paneller, özel özelliklere sahip geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmıştır. Akıllı bir ortam oluşturmanın yanı sıra aşırı gürültüyü emebilir, size en uygun aydınlatmayı sağlayabiliriz. Hepsi bu değil! Tüm çirkin kablolarınız bunun üzerine gizlenebilir.

3. Ofis Resepsiyonu Ofis Asma Tavan Tasarımı:


İşte bir ön ofis asman tavan modelleri kabul yeri alanı için alışılmadık bir tavan tasarımı! Düz bir çatı yerine, bu şaşırtıcı yaratımı yapmak için yukarıdan siyah renkli borular sarkıtılır. Konseptten uzaklaşmadan odayı aydınlatmak için ışıklar bu deliklerin içine yerleştirilmiştir. Bu fikri çok seviyoruz! Değil mi?

4. Ofis Tavanı için Alçıpan tavan Tasarım:

 

Bu yine çok yenilikçi bir tasarımdır ve toplantı odaları veya yemekhane bağlantıları için kullanılabilir. Tavan, arı kovanı şeklindeki popların sarktığı akustik bir ağ ile yapılmıştır. Bu sadece harika görünmekle kalmaz, aynı zamanda odanın temiz ve zarif görünmesini de sağlar. Basit fikirler bazen en parlak fikirlerdir!

5. Ofis Kabini için PVC Tavan Tasarımı:

 

PVC veya Poli Vinil Klorür, uygun maliyetli ve oldukça dayanıklı olan bir sentetik malzeme türüdür. Pahalı ahşap panellere ekonomik bir alternatiftir. Örneğin, lüks bir görünüm vermek için PVC çubuklarla vurgulanan ve aynı zamanda bütçe içeri tutulan bu konferans odası ve ofis kabin tavanına bir göz atın!

6. Ofis Asma Tavan Modelleri:

 

Alçı levhalar, evlerde ve ticari alanlarda en çok tercih edilen tavan seçeneklerinden biridir. Başka hiçbir tavan malzemesinin eşleşemeyeceği parlak bir görünüm verir. Düzensiz bir şekilde düzenlenmiş alçı blokları kullanan böyle bir fikir. Sonuç, gözlerinizi alamayacağınız bu muhteşem gösteri!

7. Ofis İçin Ahşap Tavan Tasarımı:

 

Bu karmaşık ofis asma tavan, ahşap tavan tasarımı, New York'taki Kâğıtsız Postane merkezinden alınmıştır! Şirketin yaptıklarından çok, bu isim yenilikçi bir şekilde tasarlanmış ofisi ile popülerdir. Bu, ince ahşap ahşap şeritler kullanılarak oluşturulan ön alandır. Mütevazı bir fikir gibi gelen şey, kurumsal alanların tasarlanma şeklini değiştirdi!

8. Ofis Açık Ofis Asma Tavan Tasarımı:

 

Yeniçağ büroları minimalizm ve sadeliği savunuyor. Ofis asma tavan modelleri tasarımlarına inanmazlar ve başarıya giden en akıllı yolu seçerler. Bu ilkeler büro tavan modelleri, özellikle tavana bile yansıtılır. Süslemeler, gösterişli ışıklar ve pahalı malzemeler içermez. Bunun yerine, açık tavan siyaha boyanmıştır ve üzerinde asılı ışıklar ve hava kontrolleri vardır. Bu aynı zamanda şirketin şeffaflığa olan inancını da sembolize etmiyor mu?

9. Ofis İçin Dört Tavan Tasarımı:

 

Şehirlerde ortak çalışma alanlarının artan popülaritesi ile tasarımcıların her ekibin farklı taleplerini karşılaması gerekiyor. Dört tavanlı tasarımın en iyi bahis olduğu yer burasıdır. Aynı odada, her gruba hitap edecek dört farklı tasarlanmış tavan fikri kurulur. Bu, çeşitli çalışma ekipleri arasında bütünleşmiş bir his yaratmanın harika bir yoludur!

10. Ofis İçin Duvar Tavan Tasarımı:

 

Sadece tavanların iyi görünmesi gerektiğini kim söylüyor? Çatının sade tutulduğu ve güzelliğinin duvardaki ahşap süslemeyle telafi edildiği bu farklı konsepte gidebilirsiniz. Bu, ziyaretçilerinizi şık bir şekilde karşılamak ve giriş noktasında bir açıklama görünümü oluşturmak için harika bir püf noktasıdır. Gözle görülür şekilde parlak bir ofis için üstten bazı ilginç lambalar ekleyin!

11. Kurumsal Ofis Asma Tavan Tasarımı:


Ofis asma tavan tasarımını değiştirerek ofisinizin zeminini bölümlere ayırmanız artık mümkün! Örneğin, çalışma alanının beyaz bir asma tavanla nasıl kaplandığına ve karanlık, boyalı bir çatıyla buluşma yerinin nasıl kaplandığına dikkat edin. Bu teknik, sağlam duvarlara ihtiyaç duymadan uygun değer alan kullanımına yardımcı olabilir!

12. Ev Ofis Tavan Fikirleri:

 

Şık zevkinizi ve kişiliğinizi yansıtan bu kompakt ve şık ev ofis odasına bir göz atın. Basit ama etkili çatı tasarımı, her türlü dikkat dağıtıcı unsurdan uzak tutulur. Okuma lambaları, havalandırma delikleri ve bir orta lambayı barındıracak şekilde tamamen işlevsel hale getirilmiştir. Taç kalıplama bile odanın mimari güzelliğine katkıda bulunur.

Bu 12 ofis asma tavan tasarımını harika bulmuyor musunuz? Modern zamanlarda, bir kitap kapağına göre değerlendirildiğinde, ofisler için güzel görünümlü çalışma alanlarına yatırım yapmak çok önemli hale geliyor. Benzersiz ihtiyaçlarınızı anlayabilecek ve en iyi iç tasarımı bulmanıza yardımcı olabilecek bir tasarımcı ile konuşmanız yeterli. Ofisinizin daha iyi  ofis asma tavan fikirleri var mı? Evet, ise, onlar hakkında bilgi sahibi olmayı çok isteriz!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.