Ofis Tavanları

09-02-2023 14:49
Ofis Tavanları

Ofis tavanları çeşitleri ne olmalı

Büyük şirketlerin çoğu sahibi için, ofiste tavanları bitirmek, tüm işlerin nihai ve belki de en kritik aşamasıdır, bu nedenle makaledeki malzeme türlerine ve kurulum seçeneklerine özel dikkat gösterilecektir.

Ofis tavanları ne olmalı?

  • Ses yalıtım seviyesi. Yabancı gürültünün olmaması normal bir çalışma ortamı sağlayacaktır.
  • Yanmaz malzemelerin kullanımı. Uzmanlar, yüksek sıcaklıklarda zararlı maddelerin salınmaması gereken yanıcı olmayan veya yanıcı olmayan hammaddelerden bir ofis tavanı satın almanızı önerir. Bu tür gereksinimler, tahliyesinin iki veya üç katlı olanlardan daha uzun süreceği yüksek binalarda bulunan ofislere uygulanır.
  • Çevre dostu. Ofis tavanları Ofislerde 8-10 saat çalışanların sağlıklı bir ortam yaratmaları gerekir.
  • Yansıtma yeteneği. Ofis tavanları Aydınlatmanın (yapay ve doğal) düzenlenmesinin gerekliliği doğrudan bu göstergeye bağlıdır. Ofis tavanları yeterli ışığı yansıtmıyorsa, ek ışık kaynakları gerekecektir.

Bir oturma odası için tavan seçerken, ofis binaları için çok önemli olmayan nem direnci seviyesi de dikkate alınır. Bu, su toplama noktaları konut binalarına göre daha az miktarda bulunduğundan, sızıntıların görünüşünün pratik olarak dışlandığı gerçeğiyle açıklanmaktadır.

Ofis tavanları: çeşitleri ve özellikleri

Herhangi bir onarım işi odanın özellikleri dikkate alınarak gerçekleştirilir. Ofis tavanları Çoğu zaman, ek yapılar şeklinde monte edilen ofis binaları için tavanların zaten küçük yüksekliği azalttığı durumlar vardır. O zaman onları beyazlatmak veya renklendirmek zorundasınız. Bundan kaçınmak için, ofisi bağımsız bir iş merkezi şeklinde inşa edilmiş modern bir binaya yerleştirmeniz önerilir. Tavanları bitirmek için birkaç temel seçeneği düşünün.
Yerden tavanların yüzey kusurlarının gizlenmesi ve sarkıt lambaların montajı için, alçıpan bir tasarım en uygun seçenektir. Tek dezavantajı, ofisdeki streç tavanın çok uzun bir süre monte edilmiş olması ve tesislerin tamamen serbest bırakılmasını, yani onarım sırasında çalışmanın sona ermesini gerektirmesidir.
 
Asma tavan montajı
Bugün en pratik, kullanışlı ve işlevsel olarak kabul edilir, bu nedenle özelliklerinin birkaç gösterge için olması gerektiğini düşünün. Tasarıma bağlı olarak, ofis için asma tavanlar eğilebilir ve kasetlenebilir.
Raf yapıları için alüminyum veya paslanmaz çelik kullanılır. Ofis tavanları Metal bir çerçeveye monte edilmiş uzun dar paneller şeklinde sunulurlar. Tüm bu parçalar küçük bir boşluk ile ana tavana monte edilir. Gerekirse, rayların değiştirilmesi kolaydır.
 
Metal çerçeveli Armstrong kaset ofis tavanları, her bir elemanın metal veya cam panel, mineral fiber için bir destek veya taban görevi gördüğü hücresel bir yapıya sahiptir
Ofiste asma tavan kullanımı ofis tavanları
Bu tür yapıların ana kullanım alanı, çeşitli nedenlerin varlığından kaynaklanan ofis binalarının dekorasyonudur.
  • Ofiste kaset ve raf asma tavan, tavan gereksinimlerine uygun olarak monte edilir - yanmaz, çevre dostu ve bazı durumlarda üstte bir antibakteriyel film ile kaplıdır. Tuval ve ana tavan arasında, ses geçirmez malzemeler döşemek için bir boşluk bırakılır. Yüzeyi ışığı mükemmel bir şekilde yansıtır.
  • Renk ve dokulu seçeneklerin çeşitliliği nedeniyle, ofis için streç tavanlar odanın ilginç bir tasarımını oluşturmanıza izin verir
  • Özel gömme lambalar ve tavan vantilatörleri sayesinde aydınlatma ve sıcak bir atmosfer yaratılır.
  • Bu tasarımın en önemli avantajı çıkarılabilir kaplama elemanlarının varlığıdır. Rayların ve kasetlerin sökülmesi, gizli iletişim sistemlerine erişim sağlarken çok çaba sarf etmeden gerçekleştirilir. Teknolojinin hızlı gelişimi ağ döşemek için yeni malzemelerin ortaya çıkmasına katkıda bulunur. Ofis asma tavanları yapılırsa, eski teller yerine bunları monte etmek oldukça basit olacaktır: bağlantı elemanları kolayca çıkarılır ve geri bağlanır.
Bu nedenle, ofis binalarındaki ofis tavanları dekorasyonu bilinen herhangi bir şekilde yapılabilir, ancak güvenilir, güzel, pratik ve dayanıklı bir tasarım elde etmek için asma tavan monte edilmesi önerilir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.