Asma Tavan Armstrong

Asma Tavan Armstrong

Armstrong Asma Tavan

Ofis veya perakende alanındaki tavanların birçok gereksinimi karşılaması gerekir. Piyasadaki tüm bu tür ürünler arasında tavanları en popüler olanlarıdır.

Sırasıyla, tüm askıya alınanların arasında, "Armstrong" gibi tavanlara liderlik etmekte ve hak edilmekte. Bu, diğer tüm seçeneklere kıyasla, operasyonel avantajların büyüklüğünden kaynaklanmaktadır.

Bu tavanlar nasıl?

Çerçevenin montajı ve kalan parçaların montajı için iyi tasarlanmış bir sistem sayesinde, bu tür dekoratif kaplamaların hızı ve son derece basit montajı.

Kendisi asma tavan "Armstrong", tavana tutturulmuş hafif bir çerçeveye monte edilmiş, özel işlem görmüş bir mineral elyafın parçasıdır. Bazı durumlarda, destek yapısının duvarlara ve bazen de bir süspansiyon sistemine monte edilmesi mümkündür.

Dekoratif parçalar farklı doku ve farklı renklerde olabilir. İki ana boyut vardır - 60 ila 60 santimetre ve 120 ila 120 santimetre. Bazen plakaları 60 ila 120 santimetre olan modelleri bulabilirsiniz.

Kaplamanın kurulum prosedürü basittir ve her şey çok hızlı bir şekilde yapılır. İç mekanda, gelecek tavan seviyesinde, destek çerçevesinin tuhaf bir kafesi eklenmiştir. Asma Tavan Armstrong Bundan sonra, mineral elyaf kayışları ve lambalar üzerine sabitlenir.

Aynı zamanda, çerçevenin geri kalan kısımları dekoratif kaplama Asma Tavan Armstrong tasarımının bir parçasıdır ve yalnızca bir bütün olarak algısını geliştirir.

Bu, elbette, son derece basitleştirilmiş bir montaj şemasıdır, ancak yapı hakkında genel bir fikir edinmek için yeterli olacaktır. Asma Tavan Armstrong tipi asma tavanların nasıl monte edildiği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, özel talimatları okumanız gerekir.

tür

Üretici tarafından üretilenler arasında hem ekonomi sınıfı çözümler hem de tasarımcılar tarafından yapılmış, oldukça pahalı seçenekler var.

Asma Tavan Armstrong ekonomik olarak, en popüler olanları "Cortega” ve "Oasis” olacak. Her iki varyantın ışık yansıması% 80 ve nem direnci% 70'dir.

Her iki tür de otel, yemek hazırlama imkanı veya ofis gibi farklı koşullarda kullanıma uygundur.

Kaplama için pahalı tasarım seçenekleri kaburgaların kompozisyonunda, dokularında ve renklerinde farklılık gösterir. Asma Tavan Armstrong Ek olarak, çerçevenin şeklini ve destek yapısının ana elemanlarını değiştirmek mümkündür. Bu, başlangıçta standart yapının tanınmayacak şekilde değiştirilmesine olanak sağlayacaktır.

Anahtar faydalar ve özellikler

Ana ve birçok bakımdan Armstrong'un asma tavanlarının sahip olduğu belirleyici avantaj, yüksek hız ve kurulum kolaylığıdır. Bu, tüm sistemin en basit tasarımı sayesinde elde edilir.

Dekoratif bir kaplama olarak kullanılan mevcut mineral elyaf parça türleri, aynı anda birkaç işlevi yerine getirebilir - binaların ses yalıtımını iyileştirmek, zararlı bakterilerin çoğalmasını önlemek ve tavan yüzeyinin dekoratif dekorasyonunu sağlamak için.

Asma Tavan Armstrong'un asma tavan gibi, bu tip bir tavan kaplamasının bir sonraki önemli avantajı fiyat olacaktır. Asma Tavan Armstrong  Ofisiniz veya perakende alanınız için bu sistemi seçerek, çok sayıda muhtemel olanlardan en ucuz olanı seçerek paradan tasarruf edebilirsiniz.

 

Asma Tavan Armstrong tipi asma tavanlar için, özellikle barlarda, otellerde, restoranlarda veya diğer iç mekanlarda tavanları dekore etmek için tasarlanmış tasarım çözümleri vardır.

Hem birincil hem de üçüncü taraf şirketler tarafından üretilen çok sayıda farklı lamba modeli, belirli bir oda için en uygun türü seçmenizi sağlar.

Tüm askıya alınmış çözümler gibi, Asma Tavan Armstrong da ana dezavantajı olmadan değil - duvarların yüksekliğini biraz düşürmesi gerekiyor. Asma Tavan Armstrong Ancak, bu tür tavanların dekorasyonunun, çoğunlukla duvarların yeterli yüksekliğine sahip odalarında kullanıldığı göz önüne alındığında, bunun bir dezavantaj olduğu düşünülmemelidir.

Sistem monte edildikten sonra, hiçbir şeyi değiştirmeden çok uzun süre çalıştırabilirsiniz, ancak böyle bir arzu ortaya çıkarsa, tüm yapıyı bir bütün olarak değiştirmemek mümkün olacaktır. Asma Tavan Armstrong Dekoratif plakaları değiştirmek yeterlidir ve hemen yeni bir tavana sahip olabilirsiniz.

Metalden yapılmış Asma Tavan Armstrong dekoratif panellerde mevcuttur. Bu dekor, mekanı görsel olarak artıran yansımalar sayesinde en yüksek odalarda değil, çok avantajlı görünüyor. Veya delikli metalden yapılmış özel parçalar kullanabilirsiniz. Bunların ardında hava egzoz sistemini gizleyebilir veya tasarım örneği olarak kullanabilirsiniz.

Teknik veri

Asma Tavan Armstrong ana teknik özellikleri sadece birkaç çizgiye uyar:

  • Dekoratif parçaların büyüklüğü 60 - 60, 120 - 120 santimetre ve 12 - 20 milimetre arasındadır.
  • Seçilen türe bağlı olarak üç farklı ses emme derecesi 0,45 - 0,65
  • Işık yansıması, farklı çözümler için% 75 ila% 85 arasında değişir.
  • Dört farklı tipte kaplama,% 70 ila% 100 arasında bir nem direnci olan seçeneği seçmenizi sağlar
  • 24 ve 15 milimetrelik görünür bir kısmı olan iki tip profil
  • Tavanın mineral kısımlarının iyi ısı yalıtımı özellikleri nedeniyle, ısıtma gerektiren odanın hacminin düşürülmesi

Asma Tavan Armstrong yüzeyin silinmesinden oluşan kaplamanın minimum bakımını yapmak gerekir. Tüm tipleri nemli bir bezle temizlenebilir.

Sonuç

Asma Tavan Armstrong tavanları, tavan alanı için yüksek kaliteli ve güzel bir çözümdür. Ekonomik iç mekanlar için "Oasis” veya "Bajkal” serisinden bir şeyler alabilirsiniz; modern ve şık olanlar için tasarımcılar tarafından özel olarak daha pahalı modeller oluşturulacaktır.

 

Hemen hemen her odada ve aynı anda bunları kullanabilir, ısı kaybı, ses yalıtımı ve sadece güzelleştirici özelliklerini geliştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.