Asma Tavan Dekorasyon

09-02-2023 16:19
Asma Tavan Dekorasyon

Asma tavan modelleri, Asma Tavan Dekorasyon

Asma Tavan Dekorasyon. İç tasarım dünyasında, duvarların ticari ortamlarda en az kullanılan gayrimenkul olduğu söyleniyor. Asma Tavan Dekorasyon Her ne kadar bu iddianın gerçek bir unsuru olsa da, geleneksel olarak bir tasarım öğesi olarak az gelişmiş iç mekânlara başka bir boyut daha var - taban plakası kadar kare görüntülerini temsil eden bir "beşinci duvar”, ancak sıklıkla maruz bırakılmış, yetersiz bırakılmış veya dekoratif unsurları tanıtmak için bir fırsat olarak göz ardı edilir.

Tabii ki tavandan bahsediyoruz. Asma Tavan Dekorasyon 

Modern asma tavan sistemi 1960'lardan beri pek değişmezken, düşük maliyet, esneklik, hızlı kurulum, akustik özellikler, uyarlanabilirlik gibi sayısız avantajları nedeniyle ticari binaların tasarımında kullanılan en yaygın tavan türü aydınlatma ve mekanik sistemlerin kolay erişim. Asma Tavan Dekorasyon Tipik olarak, açılan tavan havai alana bir temiz, monotipik bir görünüm veren bu tür havalandırma kanalları ve boru gibi mekanik sistemlerin gizlemek için kullanılır olmuştur, ancak açık tavanlar doğru eğilim tavan sistemleri kullanarak performans yararları rağmen ticari iç mekânlarda devam.

Asma Tavan Dekorasyon Aslında, araştırmalar, tavan düzlemine tasarım elemanlarının eklenmesi, bir mekânın genel ambiyansı üzerinde önemli bir etkiye sahip olabileceğini ve açıklık, inziva, samimiyet ve hatta enerji duyguları yaratabileceğini göstermiştir. Asma Tavan Dekorasyon Ayrıca, duvardan duvara tavanların Yaşam Döngüsü Analizi (LCA) açık bir plenuma göre yapılan bir çalışmada, ilk kurulum maliyetleri asma tavan sistemleri için daha yüksek iken, enerji maliyetleri ve bakımın uzun vadede maruz kalan tavanlardan daha düşük olduğu bulunmuştur.

Asma Tavan Dekorasyon panellerini kullanan asma tavan sistemleri, tasarımcılar ve mimarlar için bir iç mekânda etki ve görsel ilgi yaratırken, aynı zamanda bir dizi performans, güvenlik ve çevre sorununu da ele almak için muazzam fırsatlar sunuyor.

TASARIM SEÇENEKLERI: ÇATIDAN!

Asma Tavan Dekorasyon Taverna ve tiyatrolardan evlere ve otellere kadar Viktorya dönemi binalarında popüler bir mimari unsur olan metal tavanların görünümü, bakır ve bronz gibi çeşitli patinalarla birleştiğinde, ticari iç mekânlarda yeniden canlanma yaşanıyor. Asma Tavan Dekorasyon Ve neredeyse sonsuz renk, doku ve bitiş seçenekleriyle, dekoratif tavan döşemelerindeki tasarım olanakları çatıdan geçiyor!

  • Ağır metal. Termoplastik paneller, dekoratif folyoları, gerçek metalleri ve hatta odun tanelerini taklit etmelerine izin veren bir plastik alt-tabakaya lamine etmek suretiyle üretilirler, fakat maliyet ve ağırlığın bir kısmı. Asma Tavan Dekorasyon Gümüş, bronz, altın ve bakır yüzeyleri kapsayan bu üç boyutlu laminatlar, herhangi bir alanda daha büyük gerçekçilik ve sıcaklık elde etmek için tekstüre edilebilir.
  • Modern görünüyor. Asma Tavan Dekorasyon Daha çağdaş bir estetik isteniyorsa, spekülatörler, fırçalanmış metaller, yansıtılmış görünümler, parlak finisajlar ve yüzlerce renk kombinasyonu da dâhil olmak üzere, neredeyse sınırsız çeşitlilikte finisaj arasından seçim yapabilirler. Asma Tavan Dekorasyon Dokulu desen seçenekleri, elmas plaka, bambu, sepet örgüsü ve tuğladan, tasarımcıların her dekor için mükemmel eşleşmeyi bulmasını sağlayan farklı ölçeklerdeki sayısız geometrik ve organik formlara kadar çeşitlilik gösterir.
  • Doğa esinlenen. Yeni araştırma pozitif insan ile ahşap gibi doğal malzemelerin, varlığını, bağlantılı olduğu gibi doğadan tasarım ipuçlarını alacak İç mobilyalar, hiç olmadığı kadar yüksek talep bugün. Asma Tavan Dekorasyon Ahşap tahıl seçenekleri dâhil kiraz, meşe, akçaağaç ve çeşitli belirtilen Dekoratif paneller başkaları-sadece tavan düzlemine sıcaklık eklemek değil, aynı zamanda yolcular sağlık hizmeti verilen yerlerde özellikle faydalıdır kolaylığı daha hissetmenize yardımcı olabilir.
  • Parlak fayans. Aydınlık tavanlar, tavan düzleminde opak malzemeler yerine yarı saydam malzemeden yararlanırken, uzayda eşit ışık dağılımı sağlayan yeni bir aydınlatma şekli oluşturur. Asma Tavan Dekorasyon Aydınlık tavanlar, gün ışığının eksik olduğu konferans salonlarında veya bodrumlarda açık bir his yaratırken gözlerin üzerindeki stresi azaltabilir. Renk jeller bir odaya mükemmel restoranlar, barlar, lobi alanları, kaplıcalar ve salonlar için ruh halini değiştirmek parlak fayans üzerinde ışık fikstür eklenebilir. Asma Tavan Dekorasyon En parlak fayans da var olan ızgara sistemine uygulanabilir, böylece bir iç ortam güncellemek için hızlı ve uygun fiyatlı bir seçenek arayan tasarımcılar için mantıklı bir seçimdir.
  • Işık difüzörleri. Tasarımcılar aynı zamanda, bir alan içinde yüzde 30'a kadar daha fazla parlaklık katabilen çağdaş tasarımlarda bulunan ışık difüzörleri kullanarak mevcut damla tavan sistemlerinin görünümünü önemli ölçüde artırabilirler. Işık difüzörleri, mineral fiber karoları değiştirmeye gerek kalmadan daha çekici bir görünüm yaratmak için asma tavan sistemindeki mevcut prizmatik lerin yerine geçer. Asma Tavan Dekorasyon Difüzörler ofis ortamları için idealdir, çünkü ışık yanlardan yönlendirilir ve bilgisayar istasyonlarına doğru aşağı doğru parlamaz.
  • Özel tasarımlar. Teknolojik ilerlemelerle, üreticiler artık hemen hemen her renkle eşleştirilebilecek veya şirket veya perakende ortamlarında bir markayı etkili bir şekilde sergileyen şirket logoları dâhil olmak üzere hemen her deseni taklit edecek şekilde çoğaltılabilecek özel laminat seçenekleri sunuyor.

Asma Tavan Dekorasyon Şartname sahipleri, bu yeni döşeme döşemelerinin mevcut bir ızgara sistemi ile nasıl koordine edileceğini ve amaçlanan tasarım teması veya estetikle eşleşip eşleşmediğini merak edebilir (haklı olarak). Asma Tavan Dekorasyon Çözüm hem basit hem de zariftir: Termoplastik ızgara kapakları, yeni dekoratif karoların finişlerine mükemmel bir şekilde uyması ve tavana kusursuz bir görünüm kazandırmak için üreticiden temin edilebilir.

PERFORMANS: SADECE IYI GÖRÜNÜMDEN DAHA FAZLASI

Asma tavan dekorasyon karoları, PVC, , modifiyeli akrilikler, alüminyum, fiber takviyeli plastik (FRP), kumaş, kontrplak dâhil olmak üzere çok çeşitli esnek malzemeden üretilebilir. Asma Tavan Dekorasyon Ve suntalar - en zorlu ortamlarda bile çok iyi performans gösterirken aynı zamanda ticari iç mekânlar için güvenlik gereksinimlerini de karşılarlar.

  • Dayanıklılık. Birçok dekoratif tavan paneli ultra serttir ve darbe dayanımı, aşınma ve çizilme direnci, kimyasal direnç ve üstün korozyon direnci sağlar. Su hasarı ve küflere karşı hassas olan geleneksel alçı tavan karolarının aksine, çoğu termoplastik tavan fayansı küflenmez ve küflenmez, ayrıca neme karşı dayanıklıdır. İnce, hafif profil veya çekici yüzeylerin sizi kandırmasına izin vermeyin: termoplastik tavan karoları şaşırtıcı derecede yüksek darbelere dayanabilir ve şeffaf, koruyucu kaplamaların eklenmesiyle olağanüstü çizilme direnci sunar.
  • Emniyet. Bir proje için belirtilen tavan karosu tipi ne olursa olsun, bir alev geciktirici olarak güvenlik gereksinimlerini karşılaması gerekir. Bir yapıştırıcı veya mevcut bir ızgara sistemi üzerine monte edilen herhangi bir kiremit, yapı malzemelerinin yüzey yanma özellikleri için ASTM E84-06 standardını karşılamalı ve ticari uygulamalar için güvenli kabul edilmelidir. Neyse ki, ASTM standardını karşılayan veya aşan sayısız dekoratif tavan fayansı vardır, bu yüzden alev geciktirici için üretici özelliklerini kontrol ettiğinizden emin olun.
  • Akustik. Açık ofis planının işyerinde giderek daha popüler hale gelmesiyle, gürültü azaltma kurumsal iç mekân tasarımında büyük bir etken oldu. Her ne kadar dekoratif fayanslar doğal akustik özellikler içermeseler de, çoğu, mevcut alçı tavan sistemleri üzerine doğrudan monte edilebilir, ses emilimi ve yalıtım özellikleri korunabilir.

KURULUM: KESMEK VE YAPIŞTIRMAK KADAR KOLAY

Asma tavan dekorasyon döşemelerini belirlemenin birçok avantajından biri de yeni veya mevcut tesislere kurulabilecekleri kolaylıktır. Asma Tavan Dekorasyon  Daha önce de belirtildiği gibi, birçok tavan fayansı, akustik ve yalıtım özelliklerinin kaybı olmadan, çok kısa bir sürede, mevcut bir ızgara sistemi üzerine doğrudan monte edilebilir. Çoğu fayans, özel kesme aletleri gerektirmez ve farklı yapıştırıcılar ve kurulum yöntemleri ile uyumludur. Asma Tavan Dekorasyon Ek olarak, birçok ürün, kurulum sırasında ilave koruma için çıkarılabilir bir soyma kılıfı ile birlikte tedarik edilir. Asma Tavan Dekorasyon Genel olarak konuşursak, bu dekoratif döşemeli tavan döşemeleri, çok fazla müdahalede bulunmadan değiştirilecek bir iç mekânın görünümünü sağlar ve en acemi tamirci veya Dek-Mar tarafından bir yenileme veya yeniden yapılanma projesi hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

DEKORATIF TAVAN KAROLARININ BELIRTIMININ FAYDALARI

 

Asma Tavan Dekorasyon Piyasadaki diğer tavan sistemlerine göre dekoratif tavan döşemelerini seçmenin birçok avantajı vardır. Avantajlardan bazıları şunlardır:

  • Düşük maliyetli
  • Hızlı kurulum
  • Bir dizi tasarım seçeneği (renkler, desenler, dokular, özel)
  • Üstün dayanıklılık
  • Akustik özellik kaybı yok (mevcut mineral karolara monte edildiğinde)
  • Geri dönüştürülmüş içerik / LEED kredileri
  • Depolama için atık yok (mevcut şebeke sistemine monte edildiğinde)
  • Aydınlatma ve mekanik sistemlere adapte edilebilirlik
  • Kolay erişim
  • Çizilme direnci
  • Küf ve küf direnci
  • Etki dayanıklılığı
  • Alev geciktirici

 

  • Depolama. Kurulumdan önce, termoplastik fayanslar, orjinal nakliye paletindeki serin, iyi havalandırılmış, kuru bir alanda, bir beton zemin üzerinde veya nem yayan herhangi bir başka yüzeyde saklanmamalıdır. Kenarlarına değil de düz olarak serilmelidirler. Ek olarak, alt tabakalar sıcaklık ve nem değişimlerinde genleşip daralabileceğinden, döşemelerin kurulumdan en az 24 ila 48 saat önce oda sıcaklığına ve nem koşullarına alışması önemlidir.
  • Kesme / dokuma bir. Bir Çoğu termoplastik fayans, tıraş bıçağı ve makasla veya termoplastikler için matkaplarla, testere bıçaklarıyla ve delme aletleriyle kolayca kesilebilir. İmalat yaparken, her zaman dekore edilmiş taraftan kesilir.
  • Yapıştırıcılar / yapıştırıcı fayanslar. Yapıştırıcı karoları herhangi bir yüzeye yapıştırmadan önce, daima yapıştırıcıların üreticinin önerilerini kontrol edin. Yenileme projeleri için, yeni tutkal karoları uygulanmadan önce mevcut patlamış mısır tavanlarının tamamen temizlenmesi gerekir. Asma Tavan Dekorasyon Genel bir kural olarak, fayansın alçıpan veya diğer tavan yüzeylerine yapıştırılması için mala ve lateks yapıştırıcılar kullanılabilir. PVC için uygun fırça veya rulo, yanmaz, sprey ve su bazlı kontak yapıştırıcılar da iyi çalışır.
  • Lay-in tavanlar. Kesilmesi gereken paneller için, bir şablon olarak mevcut bir mineral panel kullanın ve karoları boyutlandırmak ve parçaları birbirinden ayırmak için bir işaretleyici ve yardımcı bıçak kullanın. Eğer ızgara kapakları gerekiyorsa, bunları doğrudan süs panosundaki mevcut mineral karoların üzerine doğrudan gömülmüş olan dekoratif panellerden önce monte edin. Bir tavan lambası için yer açıyorsanız, lambanın takılacağı kiremit üzerinde bir açıklığın kesildiğinden emin olun.

Asma Tavan Dekorasyon

Asma Tavan Dekorasyon Tadilat projeleri için dekoratif asma tavan panelleri, mevcut fayansları destekleyici olarak kullandıkları ve bir depolama sahasında ortaya çıkacak olan eski mineral karoları atma ihtiyacını ortadan kaldırdıkları için zarif bir çözümdür. Asma Tavan Dekorasyon  miktarını azaltmaya yardımcı olur ve Malzeme ve Kaynaklar kategorisi altında değerli LEED puanları kazanabilir.

UYGULAMALAR: BAŞINIZIN ÜSTÜNDE

Asma tavan dekroasyon için uygulama sayısı sadece tavana ihtiyaç duyan binaların sayısıyla sınırlıdır (hepsi de bu). Asma Tavan Dekorasyon Termoplastik karolar, ofis binaları, oteller, kumarhaneler, perakende satış mağazaları, restoranlar, eğitim kurumları, sağlık tesisleri gibi hemen hemen her proje türü için uygun bir tasarım çözümüdür.

CAD çizimleri onaylandıktan sonra, numuneler, kurulum için müşteri tarafından gözden geçirilen ve sonuçta onaylanan, çekici bir çapraz gümüş renkli modelde döşenir. "İşlenmiş ürün, bir A Sınıfı Asma Tavan Dekorasyon Yangın Sınıflandırması ve askıya alınmış bir tavan ürünü için ağırlık kriterine uyan bir metal oluklu panele benziyordu ve birlikte çalışılması son derece kolaydı” diyor. "Tavana monte edilmiş hoparlörler ve güvenlik kameraları gibi tavana monte elemanlar için panellerde ek sertlik gerektirdiğimiz durumlarda, plastik panellere destekleyici olarak bir vinil tavan karosu kullandık.”

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.