Cafe Tavan Dekorasyon

09-02-2023 14:08
Cafe Tavan Dekorasyon

Cafe tavan dekorasyon, Cafe tavan modelleri

Cafe ve restoranlar için en pratik tavanlar

Herhangi bir Cafe veya ticaret işletmesinin içi mutlaka özelliklerini dikkate alır, kavramı vurgulamalı ve aynı zamanda bir ölçüde işlevsel olmalıdır. Cafe Tavan Dekorasyon Cafe ve restoranlar için tavanlar ve ticaret katları bu bağlamda özel ilgiyi hak ediyor. Tasarımları ve yapıları, mekânın görsel algısını etkilemenize, zemin döşemesinin kusurlarını ve altındaki tüm iletişimleri gizlemenize izin verir. Böylece, bir kafe için güzel bir tavan pratik işlevleri yerine getirebilir. Bu nedenle, bir mağazada veya kafede hangi tavanın yapılacağı sorusu alaka düzeyi yoktur.

Cafe Tavan Dekorasyon Şık ve sıradışı tavan tasarımı, herhangi bir odanın görünümünü tamamen değiştirebilir. Bu caflerde tasarımcılar ellerinden geleni yaptılar. Tavanı tüm iç mekânın vurgu noktası yapmaya karar verdiklerinde kesinlikle başarısız olmadılar.

Cafe Tavan Dekorasyon Cafeler, barlar, restoranlar uzun zamandır sadece yemek hizmeti veren bir yer değil, aynı zamanda yaratıcılarının fikirlerinin ve hayallerinin somutlaşmışı! Rekabetçi bir ortamda sahipleri, kurumlarının tarzını ve özelliklerini vurgulamaya çalışırlar. Bu bakımdan iç mekan en iyi yardımcıdır. Bu nedenle, bir cafede yapılan onarım sırasında Dek-Mar uzmanları, asma tavanlarda seçiminizi durdurmanızı tavsiye ediyor.

petek tavan, petek asma tavan

Cafe tavan dekorasyon

Açıkçası, kendi Cafelerinin tüm sahipleri ziyaretçilerinden bir takılmayı hayal ediyor. Bununla birlikte, bugün bu kurumların çok sayıda var, yani ziyaretçinin bir şeye şaşırması gerekiyor, böylece rakiplere değil, özellikle size gidiyorlar. Cafe Tavan Dekorasyon Şu anda, müşteri çekmek için birçok yol var. Bunlardan biri odanın özgün bir tasarımını yaratmak.

Cafe Tavan Dekorasyon, hangi kurumun eğlence kurumunuza en uygun olduğuna karar vermelisiniz: bir bira barı veya müzik restoranı, küçük şirin bir kafe veya olağanüstü şok edici bir bar.

Bundan sonra, renk seçimine geçebilirsiniz.

Cafe Tavan Dekorasyon bir çocuk kurumunuz varsa, parlak, zengin renklerde durun; karaoke kafeler için sessiz tonları kullanmak daha iyidir. Cafe Tavan Dekorasyon Başlangıçta, örneğin, caz bar, küçük serpiştirilmiş kırmızı renklere sahip beyaz- siyah gama için birleştirilecektir. Böyle bir arka plana karşı, konukların kıyafetleri iyi ayırt edilir, bu da özellikle moda tutkunları için geçerlidir. Duvarlara anahtarlar, notalar, kontrbas siluetleri, saksafon veya keman şeklinde duvar resimleri eklerseniz şaşırtıcı olacaktır.

Orijinal bir Cafe tavan dekorasyonu nasıl oluşturabilirsiniz?

Cafe Tavan Dekorasyon Odanın renk şemasına karar verdikten sonra, tavanın dekorasyonunu düşünün. Tavan yapısının tasarımı çok önemlidir, çünkü misafirler sıklıkla dikkatlerini ona yöneltirler. Cafe Tavan Dekorasyon Kural olarak, akşam ve gece çalışan bir dans türü tesisini süslemeyi planlıyorsanız, koyu tonların ayna tavanını oluşturun. Bu durumda, titreyen ışıklar ona güzel bir şekilde yansıyacaktır. Orijinal çok renkli tavanlar olacak. Fotoğraf baskısına yerleştirileceklerse daha da iyi olur.

Böylece Cafedeki renkli gergi tavan dikkat çekiyor. Dikkatinizi kuruma da monte edilebileceği gerçeğine çekiyoruz, bu da kuruma özel bir cazibe verecektir. Mobilyaların oynadığı büyük önemi not etmek imkansızdır. Dayanıklı, deterjana dayanıklı ve ayrıca kafenin genel stilistik kararıyla uyumlu olmalıdır.

Cafe Tavan Dekorasyon denemekten korkmayın: binaları aydınlatma armatürleri, dekoratif elemanlar, sıra dışı duvar resimleri, zeminler ve tavanlar kullanarak yendi. Stili sistematik olarak değiştirin, ancak aynı zamanda kurumun lezzetini kaybetmeyin.

Tavan Tasarım Fikirleri

Cafe Tavan Dekorasyon fikri, iç mekânı sanatsal olarak dönüştürmek gerektiğinde aklına gelir, böylece doğru atmosferi ve ruh halini yaratarak odaya istenen duygusal rengi verir. Ancak, örneğin, restoran sahibi başarılı olursa, ziyaretçiler odanın büyüklüğü ve masanın konumundan bağımsız olarak rahat hissederler. Cafe Tavan Dekorasyon Resim sayesinde, bazı mekânsal problemler çözülebilir. Odanın sınırlarını zorlamanız, hava ve hacim eklemeniz, mimari oranları görsel olarak dengelemeniz gerekiyorsa, tavanı dekore etme fikri yardıma gelecektir. Bir restoranda, Cafede, mutfakta tavan resmi iç mekânda baskın olabilir, statik alanı hareket ettirebilir ve değiştirebilir.

Cafe Tavan Dekorasyon fikirlerini kullanarak, güzel kadar sıra dışı bir iç mekân yaratabilirsiniz. Bir restoranda, bir cafede orijinal tavan resmini sipariş ederken, resmin her unsurunun benzersiz olacağı benzersiz bir lezzet alacaksınız. Bu kuruluşların sahipleri için benzersiz bir iç mekân, başarının garantilerinden biridir. Tavanın ve resmin kendisinin tasarımındaki fikirler, tüm iç mekânı tek bir bütün halinde birleştirirken, ana odayı vurgulayarak ikinciyi gizlemek için tasarlanmıştır. Bu, iç mekânın tekliği ve münhasırlığı olacaktır. Bir cafede, restoranda, mutfakta tavanı boyadıktan sonra, hayal gücünüzü ifade etmenin en etkili yolunu bulduğunuzu düşünün. Oda tasarımı alanındaki moda trendlerini takip etmek için zamanınız yoksa, görevimiz size bu konuda yardımcı olmaktır. Kapsamlı tecrübesi ve mükemmel tadı olan sanatçılar, projenize uygun olarak bir cafede, restoranda, mutfakta tavan boyasını yapacak, tüm istekleri dikkate alarak, Gerekirse, sanat resminin daha kazanan bir versiyonunu isteyin veya önerin. Parlak renkler, taze düşünceler ve ustanın elleri- tavanı dekore etme fikrinin başarılı bir şekilde uygulanması için gerekli olan şey budur.

Bir Cafede Petek tavan- güzel ve verimli

Cafe Tavan Dekorasyon, restoran, dükkân ve diğer halka açık yerlerde Petek asma tavan, çoğu durumda, gerçekten eşsiz bir proje oluştururken en iyi çözüm olabilir. Asma yapılar durumunda, kafe ve restoranlardaki etkileyici tavan tasarımı Petek tavan, işlevsellik ile başarılı bir şekilde bir araya geliyor. Altında, herkese açık ekranda bırakılmaması gereken her şeyi gizlerken, aynı zamanda tasarımcı için geniş bir faaliyet alanı da sağlayabilirsiniz.

Asma yapı türleri- tasarım ve dekorasyon fikirleri

Cafe Tavan Dekorasyon için asma tavanlar, zemin döşemesinden asılan standart alüminyum profillerden oluşturulan ve tüm iletişimlere yer bırakan kafes yapılardır.

Bir Cafe Tavan Dekorasyon için tavan tasarım fikirleri, aşağıdaki gibi yapı türüne dayanabilir:

  • Cafe Tavan Dekorasyon Standart, U şekilli profillerden monte edilmiştir. Sonuç olarak, çok çekici bir görünüme sahip olan kafe ızgarasının tavanı ortaya çıkıyor. Küçük bir cafede veya mağazada, küçük hücreler oluşturabilir ve yüksek tavanlı büyük bir restoran veya alışveriş merkezinde geniş olabilir.
  • Cafe Tavan Dekorasyon Panjur şeklinde. Bu durumda, bir cafede, perakende satış mağazasında veya restoranda tavanın dekorasyonu, farklı boyutlarda olabilen uzun raylar kullanılarak gerçekleştirilir. Asma raf tavanı, iç kısımda dövülebilecek farklı tipteki yapılarla organik olarak birleştirilir.
  • Cafe Tavan Dekorasyon Piramidal hücrelerle. Cafelerde bu tür asma tavanlar, daha hacimli ve kabartmalı görünen minimal şeffaf bir kafes oluşturan Y şeklindeki profillerden monte edilir.
  • Cafe Tavan Dekorasyon Kaset. Bu tasarım, bir kafede veya alışveriş merkezinde tavanı tamamen kapatmanız gerektiğinde seçilebilir. Mineral fiber, polimer, cam veya ayna plakalarının yerleştirildiği hücreleri oluşturan T şekilli profillerden monte edilir. Cafeler için tavan dekorasyon panelleri, orijinal bir desenle, hemen hemen her renkte olabilir, iyi bir ses yalıtımı sağlayan dokulu bir yüzeye ve perforasyona sahiptir. Boyutlarında, hücrelerin boyutuyla eşleşen aydınlatma armatürleri restoranın tavanına inşa edilebilir.

Cafe Tavan Dekorasyon İstanbul ve ülkenin diğer şehirlerindeki restoranların yanlış tavanları artık olağanüstü bir şey değil. Aşağıdakiler nedeniyle giderek daha popüler hale geliyorlar:

  • Montaj ve demontaj kolaylığı.
  • Kullanılabilirlik. Diğer tasarım seçenekleriyle karşılaştırıldığında, kafede asma tavan ucuzdur.
  • Bakım kolaylığı. Herhangi bir deterjan bileşimi kullanmak mümkündür.
  • Nem direnci, korozyon ve yangına dayanıklılık.
  • Uzun Ömür.

Ancak, bir restoran, bar veya alışveriş merkezinin asma tavanıyla donatılmış ana avantaj, iç mekanlarına kişilik ve özel bir atmosfer getirmenizi sağlayan görsel çekiciliğidir.

Ayrıca çevrimiçi Cafe Tavan Dekorasyon Cafe ve restoranlar için asma tavan seçimine, tavanın görselleştirilmesine ve daha fazlasına bakın.

Herhangi bir kafe mümkün olduğunca çok müşteri çekmek istiyor ve bir ziyaretten sonra buraya tekrar dönmek arzusu arzu edilir. Cafe Tavan Dekorasyon Bunun gerçekleşmesi için, tavan tasarımının önemli bir rol oynayacağı güzel ve şık bir iç mekâna ihtiyaç vardır. Doğru tasarımı seçebilir ve çeşitli tasarım teknikleri ve malzemeleri kullanarak kafede tavanları unutulmaz ve güzel yapabilirsiniz.

İnşaat

Duvarların ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak, bir veya başka bir tavan yapısı seçebilirsiniz. Cafe Tavan Dekorasyon Kural olarak, bu tür yerlerde yükseklik ile ilgili bir sorun yoktur ve stil ve tasarıma daha uygun olan herhangi bir finiş türünü seçmek mümkün olacaktır.

  • Dıştan takma.
  • Uzatmak.
  • Açık.

Cafe Tavan Dekorasyon Birincisi, taban yüzeyine tutturulmuş bir çerçeveye monte edilir. Bu tür kompozisyonların büyük bir avantajı vardır: örtüşmenin en ciddi kusurlarını gizleyebilir ve gerekirse mevcut tüm iletişimleri gizleyebilirler. Ek olarak, dekoratif bir yüzey olarak hizmet edecek bir malzeme seçmek mümkün olacaktır.

Gergi kumaş, süspansiyon çözeltilerinin tüm avantajlarına sahiptir, ancak yerleştirme için daha az alan gerektirir ve kaplamanın iki tür malzeme ve birçok renk arasından seçim yapması gerekecektir. Aynı zamanda, tuvalin dokusunu ve kompozisyonun şeklini seçebilirsiniz- burada tasarımcının olanakları pratik olarak sınırsız olacaktır.

Açık tavanlar, mevcut zemin yüzeyini uygun bir renkte boyamak anlamına gelir. Bu kararın en önemli noktası, görüş alanında kalan mühendislik iletişimleri olacaktır. Masraflar açısından, boyamadan önce uçağı düzleştirmeniz gerekmiyorsa, bir kafede en ucuz tavan olacaktır.

Malzemeler

Cafe Tavan Dekorasyon Tavan kaplamaları güzel, unutulmaz olmalı ve oda dekorunun geri kalanıyla birlikte olmalıdır. İstenen efekti elde etmek için birkaç farklı kaplama kullanabilirsiniz:

  • Metal asma tavan, petek çözeltileri, çeşitli paneller ve çıtalar yapılır. Seçilen kaplama seçeneğine bağlı olarak, kare panellerden veya uzun şeritlerden oluşan, kafesten katıya kadar farklı yüzey türleri elde edilecektir. Ayrıca, paneller ve çıtalar delikli olabilir.

Gerilim bileşimleri için iki tür malzeme kullanılır: özel bir bileşim ile emprenye edilmiş PVC film ve tekstil kumaşı. Tuvalin dokusu farklı olacaktır: mat, parlak veya saten. Ek olarak, farklı kumaşları, deri ve diğer malzemeleri taklit eden çeşitli resimler vardır.

Boyalı açık tavanlar çeşitli seçeneklerle övünemez, ancak burada genel dekorasyon fikrine daha fazla dikkat edilir ve bir kafede böyle bir tavan sadece çeşitli yardımcı programlardan oluşturulan manzara için bir zemin görevi görür.

Ne seçeceksin

Cafe Tavan Dekorasyon Yaratılan iç mekânın tarzı çok önemlidir. Bazı durumlarda, yalnızca tek bir son işlem seçeneği kullanabilirsiniz ve diğer durumlarda herhangi bir kaplama uygundur ve yalnızca onarım bütçesine odaklanmanız gerekir. Kural olarak, en evrensel çözüm, hangi tarzda dekore edilmiş olursa olsun, hemen hemen her kafeye monte edilebilen asma veya asma tavandır. Bu durumda belirleyici faktör bütçe olacaktır, çünkü basit gergi tavan kompozisyonlar askıya alınanlardan daha ucuza mal olacaktır.

Bununla birlikte, metal süspansiyon kaplamalarının bazı versiyonları gergilerden daha iyi görünür ve daha fazla işlevselliğe sahiptir- havanın serbestçe geçtiği bir yapı oluşturmanıza izin verir. Ek olarak, üst üste binmenin kusurlarını gizlemek gerektiğinde ve aynı zamanda güçlü bir yapı gerektiğinde metal kaplamalar monte edilebilir. Buradaki metal rakipsiz olacak. Gergi tavan çok daha ilginç görünüyor, ancak film hava geçirmez ve bu böyle bir finişin reddedilmesine neden olabilir.

Cafe Tavan Dekorasyon Onarım bütçesi çok küçük olduğunda veya iç mekân "çatı" tarzında tasarlandığında boyama seçilebilir- bu tür odalar için açık bir tasarımdan daha iyi bir seçenek bulunamaz. Böyle bir kafede, genel tasarım önce gelir ve tavan çok önemli değildir, ancak diğer tüm iç detaylar ve dekoratif öğeler için bir zemin görevi görür.

Dekoratif lambaların sık sık yerleştirilmesi

Cafe Tavan Dekorasyon Önemli bir tavan dekoru ve aydınlatma türü kolye ışıklarıdır. İçeride farklı katılım gruplarıyla çok seviyeli aydınlatma oluşturmak doğru. Cafe Tavan Dekorasyon Günün saatini değiştirirken ve gerektiğinde ayrı bölgeleri vurgulamak için farklı dahil etme gruplarının kullanımı uygundur. Endüstriyel tesisler için LED lamba kullanmak daha iyidir, çünkü klasik akkor ampullere göre daha uzun çalışma süreleri vardır. Odak alanını vurgulamak için restoranlarda, otellerde, mağazalarda ayrı aydınlatma kurulumları oluşturabilirsiniz.

Ahşap elemanlar (levhalar, bileme taşları, kontrplak)

Doğal ahşap popüler bir malzemedir. Bu seçeneğin avantajları arasında çevre dostu olma, basit kurulum, aşırı sıcaklıklara (uygun teknik işleme tabi) direnç, nispeten düşük maliyet ve zarif sonuç bulunmaktadır.

Genişletilmiş metal asma tavan elemanları

Cafe Tavan Dekorasyon bu seçenek cesur iç mekanlar için avantajlı olacak! Pazar, geniş bir mesh asma tavan sunmaktadır: Genişletilmiş metal ağından delikli levhalara kadar. İç mekanlarda böyle bir malzemenin avantajı yangın performansıdır.Cafe Tavan Dekorasyon  Mesh tavan montaj için uygundur, ağır yüklere dayanabilir. Dayanıklı özellikleri nedeniyle, çeşitli nesnelerle ek olarak dekore edilebilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.