Delikli Alüminyum Asma Tavan

Delikli Alüminyum Asma Tavan

Delikli Alüminyum Asma Tavanların Özellikleri

Delikli Alüminyum Asma Tavanlar için asma metal komponent çoğunlukla ticari binaları bitirmek için bir alternatif olarak kullanılır. Bu tür kaplamaların tüm çeşitleri arasında, bu tür kaplamaların geleneksel tiplerine göre bazı avantajları olan delikli alüminyum asma tavan özellikle dikkat çekicidir.

Özellikler

Delikli Alüminyum Asma Tavan’larına kaplama detayları, ince bir alüminyum veya çelik sacdan yapılmıştır. Alüminyum neme karşı ek korumaya ihtiyaç duymaz ve çelik, parçalara suya direnç sağlayan bir galvanizleme işlemine tabi tutulur. Panellerin dış tarafı, bir ayna parlaklığı vermek için metalik bir kaplama ile kaplanabilir, boyanabilir veya sadece özel bir koruyucu cila ile kaplanabilir.

Delikli Alüminyum Asma Tavan Perforasyon, panellerde performanslarını artıran çok sayıda küçük deliktir. Deliklerin varlığı pratik olarak parçaların mukavemetini etkilemez. Bu tür kaplamaların uygulama prensibi, kolay pürüzsüz panel çeşitleri ile aynı çalışmadan farklı değildir. Aynı şekilde, tavan parçalarının mandallarla tutturulduğu veya ek sabitleme olmadan çerçeve elemanlarının üzerine basit bir şekilde yerleştirildiği özel bir çerçeve monte edilir.

Delikli Alüminyum Asma Tavan Çözümün avantajları

Bu tür tavanların ana özelliği, perforasyonun varlığıdır. Bu tür çözümlerin diğer askıya alınmış yapılara göre ana avantajlarından biri olacak. Hava birçok açıklıktan serbestçe geçer ve bu, havalandırma veya klima sistemlerinin bileşenlerini görünür alana değil, doğrudan kaplamanın üzerine yerleştirmenizi sağlar.

Modüllerin standart boyutları, bunlardan birinin hızlı bir şekilde yerel olarak değiştirilmesini veya diğer gerekli bileşenlerin (havalandırma sistemlerinin, lambaların ve diğer benzer elemanların çıkışlarının) kurulumunu mümkün kılar. Satışta, boyutlarına göre tavan bölümlerinden biri yerine kurulum için ideal olan özel fikstür modelleri vardır.

Böyle bir yapıyı monte etmek oldukça basittir ve bu, belirli bilgi veya becerilerin varlığını gerektirmez. Her şey kısa sürede yapılabilir ve kurulum için zımba, şerit metre, tornavida ve bina seviyesi şeklinde minimum bir takım setine ihtiyacınız olacaktır.

Delikli Alüminyum Asma Tavan panellerin veya çıtaların tavanlarının çerçeveye monte edilmesi nedeniyle, taban yüzeyinin mevcut tüm eksikliklerini mükemmel bir şekilde gizlerler. Buna ek olarak, tavan boşluğunda, mühendislik planının tüm ana iletişimlerini- kablolama, çeşitli borular ve havalandırma sisteminin kanalları döşeyebilirsiniz.

Eksiklikler

Böyle bir bitirmenin dezavantajları çok fazla değildir. En önemli dezavantajlardan biri, bu tür yapıların görünüşünün homojenliği olacaktır. Çoğu durumda, metal tavanlar aynı modüllerin raf veya kaset tasarımıdır. Deliklerin varlığı bir çeşitlilik getirir, çünkü delikler farklı boyutlara ve şekillere sahip olabilir.

İkinci önemli dezavantaj, odanın yüksekliğini azaltma ihtiyacı olacaktır. Kaplamanın montajı çerçeve üzerinde gerçekleştirildiğinden, alanın bir kısmını "yiyor". Bazı çözümler daha fazla yer kaplarken diğerleri daha az yer kaplar. Delikli Alüminyum Asma Tavan Bu tür yapıların en yaygın türü- Armstrong gibi metal bir delikli tavan, yaklaşık on santimetre duvar yüksekliğini alacaktır. Bir süspansiyon sistemi kullanmıyorsanız, raf kompozisyonları ana düzlemden daha kısa bir mesafeye kurulabilir.

Neye benziyor

Aşağıdaki fotoğraflar bu tür yapıların birkaç tipini göstermektedir. Deliklerin varlığı, rayların ve panellerin görünüşünü daha ilginç hale getirir ve bunlara işlevsellik katar. Delikli Alüminyum Asma Tavan Bu tür yapıların en çok ticari binaların dekorasyonu için kullanıldığı göz önüne alındığında, görünümleri oldukça uygun olacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.