Genişletilmiş Metal Asma Tavan

Genişletilmiş Metal Asma Tavan

Genişletilmiş Metal Asma Tavan

Genişletilmiş Metal Asma Tavan, modern mimarinin önemli bir parçasıdır. İşlevselliklerinin yanı sıra, tasarım, yapı ve ebatlarda sonsuz seçenekler sunarlar. Genişletilmiş metal asma tavanlar, delme ve çekme işlemleriyle çevre dostu ve kaynak tasarruflu bir şekilde üretilir. Malzemenin hafifliği, vurgulanmış yapısal görünümü ile birlikte yeni tasarım caddeleri açar. Akıllıca seçilen arka aydınlatma, herhangi bir odada etkileyici bir görünüm yaratır.

Gizli alt yapı nedeniyle üniform tavan yüzeyi

Farklı mesh tipleri, şekilleri ve boyutları sayesinde sayısız tasarım imkanı

tavan boşluğuna armatürlerin veya diğer armatürlerin takılması yüksek açık alanlarla mümkündür

top darbelere dayanıklı Genişletilmiş Metal Asma Tavan Sistemler mevcuttur

Genişletilmiş Metal Asma Tavan, 60x60 veya 120x60 cm kasetlerden yapılmış, metal ızgara şeklinde bir tavandır. Bu tavanlar henüz standart panel tavanları veya Genişletilmiş Metal Asma Tavanı kadar yaygın değildir, bu yüzden kuruldukları yerlerde, bu tavanların açık bir avantajı olan ziyaretçilerin heyecanlı görüşlerini ve dikkatlerini hemen çekerler. Bu tür tavanlar, elbette, sanatsal tadı olan herhangi bir tasarımcı ve kişiye ilgi duyabilir.

Genişletilmiş Metal Asma Tavan Bu tavanın ana avantajları:

  • benzersiz görünüm
  • yüksek yangın güvenliği
  • kurulumu kolay
  • yüksek hava debisi (iyi havalandırma)
  • geniş renk yelpazesi (RAL tablosuna göre herhangi bir renkte boyama)
  • çok yönlülük (herhangi bir üreticinin süspansiyon sistemi ile birlikte kullanım için uygun)
  • Düşük fiyat (hücresel ve tasarımcı kasetlere kıyasla)
  • çeşitli hücre tipleri (kare, daire, eşkenar dörtgen, altıgen ...)
  • günlük bakımda dayanıklılık ve basitlik (zamanla görünüşlerini kaybetmeyin)
  • aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri kurma becerisi

Uygulama

Genişletilmiş Metal Asma Tavanlar, çeşitli tiplerdeki binaların unutulmaz ve eşsiz bir görüntüsünü oluşturmak için kullanılabilir: Ofisler, mağazalar, ticaret ve sergi salonları, iş merkezleri, endüstriyel ve teknolojik tesisler, kafeler ve restoranlar, sunucu odaları, otomobil salonları - bu, mekanların tam listesi metal ızgara tavan kullanılabilir.

Mesh panel boyutları

Kasetler standart ebatlarda 600x600mm, 1200x600mm siparişte temin edilebilir.

Genişletilmiş metal asma tavan mesh panel renkleri

Standart kaset renkleri beyaz, gri ve siyahtır. Her kaset rengi için kendi süspansiyon sistemimiz vardır. Boyanmamış kasetlerde (galvanizli çelik), genellikle krom renkli bir süspansiyon sistemi kullanılır. Kartuşların emri altında, RAL tablosuna göre herhangi bir renkte boyanabilir.

Kenar Çeşitleri

Mesh panelleri iki tip kenarla mevcuttur - düz ve sarkmalı . Panel kenarı, kasetin düz bir kenarına sahip olduğunda ve kablo demeti ile aynı hizada olduğunda, tegular çıkıntılı kenarlara sahip bir kasettir.

 


Malzeme

Genişletilmiş Metal Asma Tavan, Mesh sac paneller galvanizli çelikten yapılmıştır ve bu nedenle yüksek nemli odalarda veya yüksek yangın güvenliği gerekliliklerine sahip odalarda kullanılabilir.

Taşıyıcı sistemi

Genişletilmiş Metal Asma Tavanı inşa etmek için standart bir T-24 asma sistemi kullanılır. Böyle bir tavanın montajı, kaset veya modüler tavan montajına benzer.

Genişletilmiş Metal Asma Tavan, aynı anda delme ve çekme yöntemiyle bir metal levhadan yapılan, iyi bir ağırlık ve mukavemet oranı elde etmenizi sağlayan benzersiz bir malzemedir. Genişletilmiş Metal Asma Tavan kullanımı sayesinde asma tavanların mimari fonksiyonları yeni içerikler kazanıyor. Izgara, ilginç tasarım çözümlerinin uygulanması için hafif ve hassas iç mekanlar yaratmak için sınırsız olanaklar sunar.

Çok çeşitli görevleri çözmek için tasarlanmış çok yönlü bir malzeme:

- Yüzey dekorasyonu;

- Akustik ortamın düzeltilmesi;

- Tesislerin yangın güvenliğini sağlamak- kafes yanmaz malzemedir

Bu tip ürün, çeşitli ürünlerin imalatında malzeme olarak kullanılır: tavan, cephe, duvar panelleri.

 

Mesh asma tavan | Genişletilmiş Metal Asma Tavan

Standart modeller arasında Dek-Mar firması, 15 mm ve 24 mm T-profil süspansiyon sistemi ve Bandraster süspansiyon sistemi için kare bir Tegular, Board 600x600 mm kaset sunmaktadır.

 

* Diğer boyutlardaki kasetler özel sipariş üzerine yapılabilir.

 

Dikdörtgen tavan ve duvar panelleri

 

Genişletilmiş Metal Asma Tavan Görsel olarak hafiflik ve şeffaflık hissi yaratırken, çok yönlü olmaları, kurulumu kolay olmaları, tüm mühendislik iletişimlerini gizlemeye izin vermeleri nedeniyle giderek daha fazla popülerlik kazanıyorlar.

Estetik tasarım

Çok çeşitli renkler, malzeme dokuları ve hücre konfigürasyonları, iç mekanlar oluşturmak için ilginç çözümler uygulamanıza olanak tanır.

Nem direnci

Genişletilmiş Metal Asma Tavan ürünleri korozyona maruz kalmaz, bu da yüksek nemli odalarda ve ayrıca dış mekanlarda kullanılmalarını mümkün kılar.

Ses emilimi

Yüksek ses emilim katsayısı, Genişletilmiş Metal Asma Tavan panellerinin, ses yalıtımı için artan gereksinimleri olan odalarda kullanılmasını mümkün kılar.

Işık iletimi

Işık iletimi, armatürleri asma tavana yerleştirirken ışık efektleri oluşturmak için ek bir fırsattır.

Yangın Güvenliği

Genişletilmiş Metal Asma Tavan ürünleri özel yangın güvenliği sertifikaları gerektirmez.

 

* Müşterinin isteği üzerine file, RAL tablosuna göre istenilen renge boyanabilirken, farklı renk kombinasyonları mümkündür.

* Talep üzerine, farklı konfigürasyon ve hücre parametrelerine sahip diğer Genişletilmiş Metal Asma Tavan türlerinin teslimatı mümkündür.

 

 

Genişletilmiş Metal Asma Tavan 600x600mm ebadında, Çelik veya alüminyum sacdan eşzamanlı delme ve çekme yöntemi ile yapılan Mesh panel. Galvanizli veya paslanmaz çelik ağlar çok popülerdir. Galvanizli çelik sac kalınlığı- 3 mm'ye kadar,

RAL'a göre boyama uygulama süresi 10 iş gününe kadardır.

Ses emiliminin performansını artırmak için kit, ağ kasetinin arkasına yuvarlanan ve beyaz veya siyah renkte yapılabilen bir akustik alt tabaka içerebilir.

Galvaniz çelikten mamul Genişletilmiş Metal Asma Tavan korozyona maruz kalmadığı için yüksek nem oranına sahip odalarda ve dış mekanlarda kullanılabilir.

Kafes yapısı nedeniyle, Genişletilmiş Metal Asma Tavan ışığı iyi bir şekilde iletir ve bu da lambaların ara boşluğa yerleştirilmesini mümkün kılar. Dek-mar kasetlerinin yarı saydamlığı% 30 ile% 53 arasında değişmektedir.

Boyanmamış Genişletilmiş Metal Asma Tavanların NG sertifikası (malzeme sınıfı KM0) vardır. PVA file tavanlar, RAL tablosuna göre herhangi bir renge boyanabilir, ancak bu tür bir boyama, normal standart beyaz mat renkte bile, fiyatta yaklaşık 2 kat artışa neden olur.

Teknik Özellikler

  • Malzeme: çelik, galvanizli çelik, alüminyum
  • Boyutlar: 600x600 mm
  • Hücre tipi: eşkenar dörtgen
  • Süspansiyon sistemi: açık (T24)
  • Kenar: tegular

Genişletilmiş metal mesh panellerin teknik özellikleri, Dek-Mar:

  • Modül boyutları: 600x600 mm
  • Ağ parametreleri: DL (ağ uzunluğu 8 ila 16 mm), DC (ağ genişliği 6 ila 8 mm), AV (atlama genişliği 0,8 ila 1 mm)
  • Standart PVA türleri: R16 - elmas şekilli hücre,
  • Malzeme: galvanizli çelik
  • Taşıyıcı sistemi: artan yük taşıma kapasitesi ile açık T24
  • Kenarlar: tegular
  • Renk seçenekleri: boyasız, RAL renginde boyalı
  • Malzemenin yangın tehlikesi sınıfı: KM1
  • Nem direnci: %100'e kadar
  • Panel ağırlığı (1m 2 süspansiyon sistemi olmadan): galvanizli çelik ~ kg / 2

 

Genişletilmiş Metal Asma Tavan, asma ve geleneksel bir tavan izlenimi veren başka bir tavan karosu türüdür. Genişletilmiş Metal Asma Tavan olası kullanımları. Genişletilmiş metal tavanlar ağırlıklı olarak aşağıdaki alanlarda görülür- teknik nedenlerle büyük bir açık enine kesitin gerekli olduğu odalarda- alışveriş merkezlerinde- tren istasyonlarında- spor salonlarında ve okul binalarında- havaalanlarında- hastanelerde- modern Ofis binaları- fabrikalarda.

Genişletilmiş bir metal tavanın avantajları.

Genişletilmiş metal tavanların avantajları çok çeşitlidir. Bunlar şunları içerir- doğrudan tavandan havalandırma ve ses- optik tasarım seçenekleri- aydınlatma ve yağmurlama sistemlerinin montajı mümkündür- ses yalıtımı optimize edilebilir- mimari seçenekler- birçok olası kullanım. Montaj ve de montaj.

Genişletilmiş metal asma tavanların montajı için farklı askı sistemleri mümkündür. Hem görünür destek profilleri hem de gizli destek yapıları uygulanabilir. Çoğu durumda genişletilmiş metal tavanı açmak ve sökmek çok kolaydır. Başka bir yerde genişletilmiş metal tavanların inşası da aynı derecede basit ve kolaydır. Tavanın daha sık açılması gerekiyorsa, genişletilmiş metal asma tavana menteşeli tavan panelleri monte edilebilir. Bu katlanabilir plakaların kullanımı, tüm onarımlar ve servis işleri için kolay erişim sağlar. Genişletilmiş metal asma tavanlar bakım gerektirmez ve yüksek düzeyde sağlamlıkları ile karakterize edilir. Ayrıca birçok ilginç tasarım seçeneği var. Böylelikle ayırt edici bir tasarım elde edilebilir. Farklı göz aralıklarında genişletilmiş metal asma tavanlar bulunmaktadır. Her uygulama için doğru ağ boyutu mevcuttur.

Mesh tavan uzantıda asma tavan şeyden önce taşıyıcılar, modern mimarisi çoklu uygulamalar için genişletilmiş metal mesh teknik ve estetik potansiyeli mevcut yapabilmek kesin ve yenilikçi referans için oluşturmaktadır.

Standart veya özel modüller halinde ve özel uygulamalarda tedarik edilebilen tip çeşitleri çok zengin ve montajı kolaydır. Geniş metal gerilmiş ağ çıtaları yelpazesi, asma tavanların, ses emici panellerin, dekoratif panellerin ve iç tasarımdaki diğer çözümlerin oluşturulmasında yeni bir etkinlik sağlar .Etkili bir yapısal güçle birlikte güneş ışınlarına karşı mükemmel koruma, Dek-Mar genişletilmiş metal asma tavan kafeslerin güneşlik yapıları için de kullanılmasına izin vererek dış mekan mobilyalarının bu unsurlarını bile stilistik olarak geliştirmeye katkıda bulunur.
Oldukça etkili bir koruma sağlayan ve havalandırmaya, ışık ışınlarının geçişine ve her türden sistemin rasyonel düzenlenmesine izin veren genişletilmiş ağ çıtaları, her boyuttaki ortamın asma tavanı için mükemmel bir stilistik-yapısal çözüm olarak önerilmektedir. Ama hepsinden önemlisi toplantı ve eğlence odaları, geniş toplumsal yaşam alanları, kantinler ve daha genel olarak, değerli bir estetik sonuç elde etmek istediğiniz her yerde.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.