İç Dekorasyon

09-02-2023 16:18
İç Dekorasyon

İç Dekorasyon

Günümüzde iç tasarım, insan çevresinin düzenlenmesinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. İç Dekorasyon Birisi ofisi donatmak için aydınlık bir iç çocuk odası, biri- rahat bir oturma odası ve biri- işyerinde rahat hissetmek için meslektaşları yaratmak istiyor.

Bazılarının zaten tasarım fikirleri var ve bunları bağımsız olarak gerçekleştirmeye çalışıyorlar. İç Dekorasyon Diğerleri- tasarımcılara dönüş en önemlisi uygun dengeli olacak bir proje yapmak ve için- onlara kendilerini gösterirler. İç Dekorasyon Sonuçta, çevreleyen uzay ve tek bir organizmadan dönüşebilir kişi ve iç tasarımcının görevi olan bu organizma bütün yapmak.

İç dekorasyon tasarım nedir?

Modern apartman sahipleri giderek daha fazla merak ediyor- " Ve iç tasarım nedir ve neden gerekli? " . Gerçekten de birçoğu hayallerindeki evi istiyor. İç Dekorasyon Bununla birlikte ya fikirlerini nasıl gerçekleştireceklerini bilmiyorlar ya da fikirleri bile yok ve tasarımcıya dönecek zaman yok.

Çevremizin tasarımının- komşu bir evin, kulübenin, otelin köşesindeki bir daire, ofis, kafe- artık sadece uzaydaki nesneleri güzelce düzenleme yeteneği değil, her gün gelişen bütün bir bilim olduğu bir zamanda yaşıyoruz.

 

İç dekorasyon tasarım, alanı herhangi bir amaç için düzenlemeyi amaçlayan tüm bir önlem sistemidir. Bu, zaman alıcı bir süreçtir, çünkü bir oda projesinin oluşturulması birçok adım içerir:

  • Odanın düzeninin incelenmesi;
  • Zeminleri, duvarları, tavanları bitirmek için uygun malzemelerin seçimi;
  • Renk şemalarının seçimi;
  • Pencere çerçeveleri ve kapılarının seçimi;
  • ışık kaynaklarının rahat düzenlenmesi;
  • Temin edilmesi;
  • Dekoratif elemanların seçimi.

Yetkili bir uzman, çeşitli boyaları, malzemeleri ve nesneleri, "keskin köşelerin" göze çarpmayacağı tek bir resme dönüştürebilir.

Neden bir tasarım projesine ihtiyacımız var?

Genellikle insanlar kim bir tasarım projesi geliştirilmesi olduğunu düşünüyorum olduğu ciddi yanlış, basit. Bazen bu çalışma deneyimli bir profesyonele bile nadiren verilir. İç Dekorasyon İç tasarım, yaratıcı bir yaklaşım ve özenli bir çalışma gerektiren bir görevdir. İç Dekorasyon Tasarımcı, tüm sorumluluk ile yaklaşmalıdır, çünkü görsel uyum ve özgünlüğün yanı sıra, alan doğru bir şekilde bölgelendirilmiş ve işlevsel olmalıdır.

İç Dekorasyon

 

Bu nedenle, tesislerin düzenlenmesi üzerinde çalışmaya başlamadan önce, iç tasarımın ne olduğunu dikkatlice tanımanız ve ihtiyaçlarınızın iş hacmine oranını uygun bir şekilde değerlendirmeniz gerekir. İç Dekorasyon Bu, kendi başınıza başa çıkıp başlayamayacağınızı veya anahtar teslimi iş için yardım ve sipariş vermenin daha iyi olup olmadığını anlamayı mümkün kılacaktır.

Bir iç tasarım stüdyosunun hizmetlerini kullanmak neden daha iyi?

İç Dekorasyon Bu alanda geniş deneyime ve uzmanlığa sahip uzmanların hizmetlerinin sipariş edilmesinin birçok avantaj sağladığını belirtmek gerekir:

  1. Tasarruf. Göründüğü gibi paradoksal. Düzgün tasarlanmış bir tasarım projesi, geliştirme aşamasında bile gerekli tüm işlerin maliyetlerini rasyonel olarak planlamanızı ve önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar. Ve tabii ki, "zaman olduğu para." İç Dekorasyon Bağımsız planlama ile çok daha fazla zaman harcayacak ve muhtemelen gereksiz finansal maliyetlere yol açacak hatalar yapacaksınız.
  2. Gelecekteki iç mekânı görme ve iş başlamadan önce bile değişiklik yapma fırsatı. Bir tasarım stüdyosunun hizmetlerini sipariş ederken, "diz üstünde" bir çizim değil, bir dizi planlama çözümü, eskiz, 3D görselleştirme ve çalışma belgelerine sahip tam teşekküllü bir oda projesi elde edersiniz. Tüm değişiklikleri yaptıktan ve projeyi onayladıktan sonra, çalışma buna göre yapılacaktır.
  3. Güvenlik, işlevsellik, ergonomi. Bitmiş görsel görüntüye ek olarak, tasarım projesi, onarımla ilk kez karşılaşan bir kişinin bilmeyebileceği birçok teknik yönü de dikkate alır. İç Dekorasyon Örneğin, havalandırma ve klima şemaları, güç kaynağı ve aydınlatma sistemleri, uygun iyileştirme ve imar gibi. Bu faktörlerin dikkate alınması ve uygun şekilde planlanması onarımları en verimli ve tesislerin çalışmasını güvenli hale getirir.

İç Dekorasyon Tabii ki, her tasarım stüdyosu yukarıdaki hizmetlerin tümünü sunamaz ve verimli bir şekilde yapamaz. İç Dekorasyon Bu nedenle, tecrübesi ve iyi bir portföyü olan güvenilir profesyonellere başvurmanız gerekir.

İç Dekorasyon Avantajları

Neden birçok iç tasarım stüdyosundan bizi seçmelisiniz?

  1. Deneyimli uzmanlar. Portföyümüzde çok sayıda başarılı projemiz ve olumlu eleştirilerimiz var. Köyde bir örnek.
  2. Her iç mekâna bireysel bir yaklaşım. Konut iç mekanları üzerinde çalışma sürecinde müşterinin yaşam tarzını, ilgi alanlarını ve alışkanlıklarını inceliyoruz. İç Dekorasyon Ticari alan üzerinde çalışırken- işletmenin görevleri ve tesislerin yaratıldığı insanların profesyonel özellikleri.
  3. Ekolojik tasarım. Ekibimiz sağlıklı ve dengeli mekanlar yaratmaya kendini adamıştır. İç Dekorasyon Bir proje geliştirirken, sadece estetik değil, aynı zamanda hem bir kişi üzerindeki etki düzeyinde hem de çevre üzerindeki etki düzeyinde kararların çevre dostu olması dikkate alınır.
  4. Yeni teknolojiler. Çalışmalarımızda modern tasarım teknolojilerini kullanıyoruz: bilgi modelleri tasarlama yöntemi Bina Bilgi Modeli (BIM), odaları ölçmek için 3D tarayıcılar ve çok daha fazlası.
  5. Kolay ve verimli iletişim. Her zaman müşteri tarafındadır. Müşterilerle basit iletişimin, oturma odasındaki duvarların rengi kadar önemli olduğuna inanıyoruz.

İç Dekorasyon Hangi hizmetleri sağlıyor?

İç Dekorasyon Tasarım stüdyosu, bir tasarım projesinin geliştirilmesinin her aşaması için geniş bir hizmet yelpazesi sunar:

  1. İç Dekorasyon Tasarım Projesi. Gelecekteki alanı görselleştirdiğimiz ve yaratılması için ayrıntılı teknik talimatlar hazırladığımız aşama. O içerir:
  • Müşteri ile tanışma ve mekân vizyonu, mimarın müşterinin pratik ve estetik tercihlerini anlamasına yardımcı olacak bir kısa metnin ortak taslağı;
  • Alanın teknik yönünü incelemek için 1-2 ziyaret yeri: nesnenin incelenmesi, ölçülmesi ve analizi;
  • Elde edilen verilere dayanarak en fazla 3 planlama kararı çeşidinin oluşturulması: uzayda çeşitli hareket senaryolarının oluşturulması, imar, mobilya düzenlemesi;
  • İç Dekorasyon Ön tasarımın oluşturulması: her odanın 2 görselleştirmesi ve alanın tam kubbeli etkileşimli bir 3D görselleştirilmesi;
  • Nihai görselleştirmenin onaylanması;
  • Çalışma çizimleri albümünün hazırlanması- alan montajı için teknik talimatlar;
  • Üreticiyi belirten özelliklerin ve bileşenlerin hazırlanması.

Sonuç olarak, İç Dekorasyon müşteri entegre bir alan kavramı ve montajı için bir çalışma albümü şeklinde tam teknik talimatlar alır.

İç Dekorasyon Hangi ek seçenekler mevcut?

      • Saha denetimi: mimarlar, anlaşılan sayıda (seyahat süresi sınırlı değildir) sahaya gider, müşterilere ve yüklenicilere uzaktan danışır;
      • Ekipman: yönetici malzeme arar ve satın alır, koşullar, indirimler ve teslimat hakkında tedarikçilerle görüşür, bir tahmin yapar ve son teslim tarihlerinden sorumludur.
  1. Tam eskort. Ekip hazır bir tasarım projesi uygular: inşaat işlerini yürütür, malzeme satın alır, bileşenleri kurar ve bitmiş nesneyi teslim eder. İç Dekorasyon Projeye

    İç Dekorasyon kimler katılıyor?
  • Kişisel proje yöneticisi;
  • Mimar;
  • Malzeme çekme müdürü;
  • İnşaatçılar ve gerekli yükleniciler;
  • Dekoratör;
  • Belirli alanlarda danışmanlar (akıllı ev, ses sistemleri, peyzaj, sanat).

 

Çalışmamızı İç Dekorasyongerçekleştirirken, müşterilerin bize güvendiği altı ilkeye bağlıyız:

  1. Tasarımcının çalışması da dahil olmak üzere tüm süreçleri yöneten her projeye kişisel bir yönetici atama.
  2. Mimarlar ve tasarımcılar sadece tasarımla uğraşırlar. Yüklenicilerle iletişim, tasarımcı tarafından yaratıcılığa zaman bırakarak yönetici tarafından gerçekleştirilir.
  3. Sadece güvenilir inşaat müteahhitleri ile iş birliği.
  4. Kilit alanlarda (sıhhi tesisat, ışık, ses, dekor, sanat) dar odaklı uzmanların cazibesi.
  5. Kurulmuş bir ortak ağın varlığı: özel fiyatlarla inşaat malzemeleri, mobilya ve dekor satın alınması.
  6. Şartların ve bütçenin doğru bir şekilde onaylanması ile bir sözleşme hazırlanması.

Banyonuzu yeniden düzenleyecekseniz yapmanız gereken birçok seçenek var. Karar vermeniz gereken ana seçeneklerden biri, renk şemasıdır.

Renk teorisi hakkında bir ders vermek ve bazı terminolojiyi tanımlamak yerine, tüm bunları atlayabilir ve sizi memnun edecek renklerin gerçek köklerine inebiliriz.

Banyonuzu boyamak o kadar da karmaşık değil. Ancak boya renkleri seçmek oldukça korkutucu olabilir çünkü çoğumuz yanlış renkler kullanıldığında, alanın doğru görünmediğine ya da doğru görünmediğine ve tüm projenin sadece parçalara ayrılmış gibi göründüğüne inanıyoruz.

Banyoları için hangi rengin mükemmel olduğuna dair birini tavsiye etmekten daha iyidir, onlara neyin mükemmel olduğunu anlamanın yolları konusunda onlara tavsiyede bulunmaktır. Sizin için doğru olanı bulmak için, başarıya giden en iyi yol, bazı soruları yanıtlamak ve beğenilerinizi ve beğenmemenizi öğrenmek. Her insan, evlerinde tasarım tarafından temsil edilen farklıdır.

Renk seçimleri genellikle onları yapan bireyler kadar orijinal. Bazı soruları cevapladıktan sonra, en azından seçenekler olarak bakmaya başlamanız gereken renkleri anlamaya ve daraltmaya başlayabilirsiniz.

Bir renk şeması, bir araya gelen sadece bir renk kümesidir. Doğaya bir göz attığınızda dünyanın bir araya getirdiği tüm renkler var. Görünüşe göre, çok fazla renk olsa bile, hepsi oldukça iyi bir şekilde bir araya geliyor.

Doğada çirkin görünen herhangi bir renk gördünüz mü? İç Dekorasyon Birkaç var, ama çok değil.

Bu, zihninizi rahatlatmak zorundadır, çünkü o zamanlar boya renk şemasını kirletmenin sadece birkaç yolu olduğunu ve bunları yapmamaktan hoşlanıyorsanız, muhtemelen favori seçimlerinizden iyi sonuçlar elde edeceğinizi biliyorsunuz.

Planınızı dağıtmanın bir yolu çok fazla renk seçmektir. Doğada, iğrenç görünen, çirkin bir şey düşünün. Artık aklınızdaki görüntüye sahip olduğunuza göre, bunun brüt olduğu gerçeğine katkıda bulunabilecek bir özelliği nedir?

Bazı Şeyler Renk Yüzünden Çok Kötü Görünebilir:

  1. Biri, dediğimiz gibi, karışımda çok fazla renk var.
  2. İki, renkler arasında çok az kontrast ile çok az renk var.

Çok fazla renk atıldığında, odaklanılacak bir şey yok ve odaklanmamız ve odaklanmamız için bazı şekil veya şeylerin etrafına bakmamız, aklımda tutmamız veya bize zemin hazırlamanız için aklımızı tetikliyor.

İç Dekorasyon boya renkleri arasında çok az kontrast olduğunda , özellikle de çok az alanda, alan ya da alan çok mülayim ve çekici değildir ve sadece gitmekten ya da ilgisiz kalmaya eğilimlidir. Ve bazı sebeplerden dolayı bu bizim aklımızın iğrenç olduğunu düşündürür.

Bu nedenle, başarmamız gereken en fazla sayıda doğru renk veya sayı aralığı olduğu sonucuna varabiliriz.

Yapmanız gereken en iyi şey, özellikle yeni tasarım deneyiminiz varsa, yeni görünümünüzü tasarlarken daha basit olmanın daha iyi olduğunu aklınızda bulundurmaktır.

Doğru renkleri seçebilmeniz ve doğru renkleri başarılı bir şekilde seçebilmeniz için, renk seçimlerinizin sınırlarını en fazla üç renge kadar daraltınız. İç Dekorasyon Birlikte gelen üç rengi seçmek, beş veya daha fazla şeyi seçmek için çok daha kolay.

Peki, Üç Renk Seçmenin En Kolay Yolu Nedir?

  1. Bir, gerçekten sevdiğiniz bir renk seçin ve daha koyu almak için hafif ve üç tonları almak için üç ton yukarı gidin.
  2. Birlikte iyi gidecek iki renk seçin. Aralarında yeterince fazla kontrast olduğundan emin olun. Muhtemelen bunu yapmayacak olsanız bile, aynı duvara asılacak kadar iyi görünmelerini istiyorsunuz. Döşeme, beyaz ya da ahşap gölgesini boyamayı tercih edeceğiniz üçüncü seçenek olsun.
  3. Tüm duvarlar için birlikte iyi görünen iki renk ve yalnızca bir renk tonu yaratacak aksesuarlarda kullandığınız bir renk seçin.

Ama, sadece bu birkaç rengi nasıl seçiyorsunuz? İç Dekorasyon Önümüzdeki günlerde kendinize bu zorlu soruları sormaktır. Ancak ilki kolay.

  1. Sevmediğin hangi renkleri biliyorsun? Sadece onlardan kaçının.
  2. Dışarda olmanın tadını çıkarır mısın? Ardından, dağları, ormanları yemyeşil bir vadide mi yoksa plajları mı daha iyi seveceğinizi düşünün.
  3. İçeride olmaktan hoşlanıyor musunuz? Evinizin en sevdiğiniz alanı hangisidir?
  4. Yılın en sevdiğiniz zamanı. Kış, yaz, sonbahar veya baharı mı tercih edersiniz?

Soru 2 için, dağları seviyorsanız, muhtemelen kaya, tepeler, turuncu-kırmızı killer, maviler, morumsu toprak renklerine çekilirsiniz. Yemyeşil bir vadide ormanlar, yeşillikler ve koyu mavi maviler için çekildiğiniz anlamına gelir. İç Dekorasyon Okyanuslar, mavilerin ve yeşilliklerin ve kırmızıların ve portakalların ve günbatımının sarılarının, deniz hayvanlarının şeftali, kum ve yıpranmış, kuru ağaçların kapalı beyazlarının karışımlarını akla getirir.

3. soruda, evinizi ve en sevdiğiniz odayı düşünmek, hangi aktivite seviyesini tercih edeceğiniz konusunda size fikir verecektir.

İyi bir kitap okuyabileceğiniz şöminenin yanında bir köşenin tadını çıkarır mısın? Ya da belki bir film izlediğiniz veya bilgisayarda oynadığınız oturma odanız. İç Dekorasyon Ya da koşu bandında yürüdüğünüz ve ev ofisinize gittiğiniz çoğu egzersiz alanınızın tadını çıkarırsınız.

Sabrınız varsa ve oturup okumaktan hoşlanıyorsanız, hızlı duş ve tıraştan çok hoş, sıcak bir banyo yapmayı tercih edeceksiniz. Hızlı bir duşa sahip olan kişi, daha fazla aktiviteye doğru çekilir ve daha parlak boya renklerini denemek için daha uygun olurken, diğeri daha yumuşak renklerden daha iyi seçim yapar.

Son sorudaki yılın zamanları kar beyazı, ıslak koyu renkli ahşaplar ve koyu yeşiller ve tatillerin kırmızılarını akla getirir. Güz, yanmış portakallar, altınlar, sarılar ve zengin kaşıklar.

Bu en sevdiğiniz şeyleri tasavvur etmek size hangi renklerin çizildiğinizi söyleyecektir. İç Dekorasyon Bu yöntemle, tercihlerinizi daraltmaya daha yakın ve yaklaşabilirsiniz. Seçimleriniz daraltıldıktan sonra, bir kova veya iki boya almanın ve denemenin zamanı geldi.

Renkleri denemek için en iyi yönteminiz boşlukta boş bir duvar almak ve boşlukta iyi görünüp görünmediklerini görmek için hemen altındaki ilk renk ve koyu renkle geniş bir alan boyamaktır.

İç Dekorasyon Devam et, çabucak bir şey bulmalısın! Sadece banyonuz için elde etmek istediğiniz duyguya sadık olun ve uzayda sizi mutlu edecek seçeneklere sadık olun. Zamanında, bir iç boya yüklenicisini çağırmaktan çekinmeyin, çünkü bu yolda size yardımcı olabilirler!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.