Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu

Asma Metal tavan | Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu. Metal tavanın tasarımı yeterince hafiftir, kurulumu kolaydır ve iç mekandaki tavan tasarımındaki modern trendleri en iyi şekilde yansıtır. Metal tavanlar, bileşenleri çerçeve ve bitiş olan asma yapılara atıfta bulunur. Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Böyle bir tavan cihazı, kaplamanın ana malzemes inin olduğu gibi hücrelere yerleştirilmesiyle karakterize edilir.

Metal asma tavan nedir?

Metal Tavan Özellikleri, Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu- iç mekâna layık bir dekorasyon. Böyle bir tasarım kesinlikle herhangi biri olabilir, bu nedenle dekoratif plakalar yerine özel tavan lambaları kullanabilir, ızgaralar ve ısıtma elemanları takabilirsiniz. Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Panel tavan, tasarımcı olarak ayrı bloklardan (levhalardan) monte edilir, kare ve dikdörtgen olabilirler. En yaygın olanı aşağıdaki modül boyutlarıdır- 300x300 ve 600x600 mm, ancak büyük boyutlar da vardır ve kolaylık sağlamak için doğru boyutu sipariş edebilirsiniz. Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Panel, gizli ve açık bir sabitleme sistemine sahiptir, bu nedenle ilk durumda profil ızgarası üst üste gelir ve tek bir tavan tabanı oluşturur ve ikincisinde bu ızgara görünür kalır.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Onarım uzmanları, bu tür yapıların avantajlarının kütlesi hakkında konuşur:
  • Böyle bir tavanın montajı, ön yüzey hazırlığı gerektirmez;
  • Örtüşmelerin arkasına, havalandırma borularını, kabloları, gaz borularını ve modern binaların diğer çirkin unsurlarını gizleyebilirsiniz, ayrıca gerekirse bunlara ulaşmak kolaydır, sadece gerekli sayıda hücreyi çıkarın;
  • Hasarlı plaka kolayca değiştirilebilir;
  • Tavanın panel yapısı altında, LED aydınlatmanın veya ek dekorun diğer gerekli elemanlarının montajı kolaydır;
  • Banyoda veya koridorda tabaklar sudan ve nemli havadan etkilenmeyecek şekilde seçilmelidir.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Özellikle modüler asma tavanlar için, zamanlarında böyle bir tavandaki özel deliklere takılan Dek-Mar armatürler icat edildi. Ancak diğer aydınlatmalar kaset profillere kolayca monte edilir.

Dezavantajı, tavanda (yaklaşık 15 cm) bir azalmadır, bu nedenle uzmanlar bunları yalnızca yüksek ve geniş odalara kurmanızı tavsiye eder. Ek olarak, kaset tavanın bileşenleri oldukça pahalıdır: kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve kendine özgü bir dekora sahiptir.

 

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Modern panel tavan: görünümler

 

Bir dairenin veya ofisin herhangi bir odasına kaset tavanlar kurabilirsiniz, ancak tüm türlerini önceden düşünmeye değer.

Böylece uzun süre dayanacak birini seçebilir ve iç mekâna özel bir vurgu verebilirsiniz:

  1. Metal asma tavan, Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu alüminyum veya çelikten yapılabilmesi, dekoratif püskürtme veya doğal metalik gölgeye sahip olabilmesi ile karakterize edilir. Bu tip tavan, uzun hizmet ömrü, mekanik strese karşı artan direnç ile karakterizedir.
  2. Ayna tavanlar, doğal silikat cam veya akrilik temelinde oluşturulur. Dışarıdan, bu plakalar tamamen ayna veya mat görünüyor. Bu tip plakalar, sadece bir hücreye gömülmeleri değil, aynı zamanda mekanik olarak sabitlenmeleri bakımından farklılık gösterir.
  3. Karolam asma tavan, asma sistemler için benzersiz kabul edilir, alçıya bir şekil vermek ve üzerine herhangi bir çizim yapmak mümkündür. Ancak bu tip levhalar nemli alanlarda (banyo, mutfak, havuz) kullanılmamalıdır, nem direnci düşüktür.
  4. Camdan yapılmış panel tavanlar, lambalar veya süslemeler için panellerdeki vitray ekleridir.
  5. Fiberglas ve mineral esaslı liflerden yapılmış kaset tavanlar, yüksek ısı ve ses yalıtım özellikleri ile karakterize edilir, bu tür tavanlar kurulum sırasında parçalanmayan modern malzemeden yapılmıştır.
  6. Ahşaptan yapılmış panel tavanlar sadece bireysel sipariş ile yapılır. Paneller halinde kesilmiş böyle değerli bir ahşap panel oluşturun, bu nedenle bu tavanlar çok pahalıdır.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu: adım adım süreç

Bir clipin tavan tavanın montajı birtakım kurallar gerektirir, ancak bunlar basittir.

Bu nedenle, kendiniz toplamak için basitçe:

  • Başlamak için, çevreyi tanımlamak ve işaretlemek gerekir, bu çalışma için bir seviye gereklidir. Bundan sonra, kılavuz olacak duvar köşeleri kurulur.
  • Bir sonraki aşama, ana profilin 1,2 mm adımlarla ayarlandığı askıların montajı olacaktır. Tavanda 1,2 m aralıklarla bir tavan hattına monte edilmesi ve her birinin ardından 0,6 mm adımlarla işaretler yapılması tavsiye edilir. Daha sonra, kendi kendine kesimlerde askı braketi sabitlenir.
  • Profil şu şekilde ayarlanır: profilde delikler vardır, bunun için kancalara asılır, önce ana profil asılmalı ve ardından ana mandallara tutturulmuş yardımcı profiller.
  • Modüllerin döşenmesi ortadan başlar, arkadaki plakalarda döşenmeleri gereken bir yön vardır.
Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumuve Türk malı olabilir.

Bu ayrımın kendine has özellikleri vardır:

  • Malzeme kalitesi;
  • Yapıların montajı;
  • Malzemelerin gerekli koşullara kararlılığı;
  • Dairede belirli bir alana uygun malzemeler;
  • Güvenlik.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu lider Dek-Mar tavanlarıdır. Dek-Mar, metal tavanlar için birçok seçenek sunar- bir alüminyum çerçeve veya delikli plakalar, herhangi bir iç mekânda eşit derecede iyi görünecektir. Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Dek-Mar'ın birçok modeli deliklidir. Alüminyum tavanlar yüksek teknoloji ürünü ürünler olarak karakterize edilir. Bu tür tavanlar ergonomi ve dayanıklılık ile karakterizedir. Koleksiyonlarındaki değerli renkler özellikle dikkat çekicidir- altın, gümüş, süper krom, beyaz mermer.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu sac alüminyumdan yapılmıştır, su geçirmez ve yanmaz özelliklerde farklılık gösterir. Sac, çok çeşitli şık ve benzersiz küvet modülleri sunar. Sac panelleri, metalin kalınlığını hesaplayan en iyi mühendisler tarafından, mümkün olduğu kadar uzun süre hizmet etmesi için oluşturuldu. Metal tavan, açık, kapalı ve kombine tip panellerdir, ayrıca Avrupa güvenlik standartlarını karşılamaktadır.

Clip in metal asma tavan

Bu tavan tipinin kendine has özellikleri vardır.

Yani:

  • Sabitleme deliği, panellerin kenar ile monte edildiği alttan profilin rafındadır;
  • Ana profil duvara paralel monte edilir ve mesafe panellerin boyutuna eşit olmalıdır.

Clip in metal asma tavanlar, paralel istiflenmiş modüllerden oluşan bir çerçeve ile çerçevelenmelidir. Çerçeve yapılarını daha iyi sabitlemek ve gizlemek için her panelin kenarları 90 ° 'lik bir açıyla bükülür ve plakanın kenarları profil üzerinde yerine oturur.

Bu profilin özelliği, sabitlendikten sonra plakaların çerçeve üzerinde serbestçe hareket etmesidir.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Metal Paneller- ayrıntılı olarak tavan

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu Metal kaset tavanın bazı özellikleri vardır.

Yani:

  • 6,5 kg/m2'ye kadar yüklere dayanabilen, 10 kg'a kadar dayanabilen yapılar vardır;
  • Metal paneller ışığın %87'sine kadarını yansıtabilir;
  • 44 dB'ye kadar sesi emer;
  • Neme karşı direnç yaklaşık %100'dür.

Metal asma tavanların ses yalıtımı düşük seviyededir, bu nedenle delikli örneklere dikkat edin.

Metal Tavan Özellikleri, Çeşitleri Ve Kurulumu

Bu tür tavanlar, tutturma ve çerçeve sistemlerinin görünmemesi nedeniyle de farklıdır, bu da tavana düzgün ve bitmiş bir görünüm verir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.