Neme Dayanıklı Asma Tavan

09-02-2023 15:17
Neme Dayanıklı Asma Tavan

Neme Dayanıklı Tavan

Neme Dayanıklı Asma Tavan, Tavan kaplaması seçiminde daire veya evin en zorlu alanlarından biri daima banyodur. Herhangi bir kaplama için oldukça zor çalışma koşulları yaratan yüksek düzeyde nem vardır. Neme Dayanıklı Asma Tavan bu nedenle, banyo tavanlarının tasarımında en uygun çözümlerden biri, farklı malzemelerden monte edilebilecek neme dayanıklı bir asma tavan olacaktır.

Malzemelerin çeşitleri

Neme Dayanıklı Asma Tavan, Bu tür bir kompozisyonu evde bir araya getirmek için, herhangi bir "ev yapımı” sihirbazın, zımba, mezura, inşaat veya su seviyesinin yanı sıra bir işaretleyici ve güçlü bir ince kablonun dolaba yerleştirilmiş olduğu en basit araçlara ihtiyacınız olacak. Gerisi onarım bütçesine ve yüklenicinin yetenek seviyesine bağlı olacaktır. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçebilirsiniz:

  • Plastik veya metal paneller. Ucuz, montajı kolay ve oldukça katlanılabilir görünüyorlar. Düz panel panel bağlantılarının desen şeklinde bir dezavantajı düşük maliyet için affedilebilir. Aynı zamanda, taban yüzeyindeki tüm kusurları maskelemek ve gömülü aydınlatma kurmak mümkündür.

Neme Dayanıklı Asma Tavan Süspansiyon Avantajları

Gerilim kaplamaları takma olasılığını dikkate almazsanız, askıya alınmış yapılar bu oda için en uygun kaplama seçeneklerinden biri olacaktır. Neme Dayanıklı Asma Tavan Yeni kaplamanın arkasında, kabloları gizlemek ve tepe boşluğundan tasarruf sağlayacak ve duvarların alçak yüksekliğini kısmen telafi edecek gömülü aydınlatmayı monte etmek mümkün olacaktır.

Ek olarak, çerçeveye monte edilen kaplamaların çoğu, onarımı kolaydır. Neme Dayanıklı Asma Tavan Banyolarda, evin başka hiçbir yerinde olmadığı gibi, bu sorun akut - komşuların tepesinden su basması çok nadir değil. Aynı zamanda, bazı kaplama türleri tüm kompozisyonu parçalarına ayırmadan lokal olarak tamir edilebilir.

Bir başka avantaj, bu tür sistemlerin göreceli montaj kolaylığı olacaktır. Çoğu, en az sayıda araç seti yardımıyla monte edilir ve bu tür çalışmalar çok karmaşık olmayan bir usta bile olabilir. Neme Dayanıklı Asma Tavan Aynı zamanda, bireysel ve tamamen benzersiz bir tavan tasarımı oluşturmak mümkündür.

  • Armstrong - kare veya dikdörtgen panel formundaki neme dayanıklı tavan, özel bir çerçeveye döşenmiştir. Solüsyon plastik panellerden daha pahalıdır ve montajı biraz daha zordur. Bununla birlikte, tanınmış bir şirketin ürünleri için 15 yıllık garanti ve kaplamanın onarım kolaylığı bu dezavantajı gözardı etmeyi mümkün kılar. Odanın yüksekliğindeki azalmayı dikkate almazsanız, bu tür bir dekorasyonun önemli sakıncaları yoktur.
  • Armstrong, cam, ayna veya metal plakalar kullanarak kompozisyonlara dayalı. Armstrong sistemlerinin tüm avantajları ve dezavantajları bu durumda olacaktır. Neme Dayanıklı Asma Tavan Tek önemli farklar cam ve ayna panellerdir - dikkatsizce kullanılırsa kırılabilirler ve bu yüzden kullanmamak daha iyidir. Bir değiştirme, pratik olarak kendilerinden daha düşük olmayan ve bir ayna kaplamasına sahip olabilen özel bir plastik-akrilik olabilir.

Neme Dayanıklı Asma Tavan

En sevilen alçıpan malzemesine gelince, banyoda veya mutfakta tavanda neme dayanıklı alçıpan kullanmanın mümkün olup olmadığı konusunda fikir birliği yoktur. Neme Dayanıklı Asma Tavan Her şey malzemenin içinde değil, dış dekorasyonunda bile. Ayrıca artan öneme dayanmalıdır, ancak bu her zaman gerçekleştirilemez.

Bazı macun karışımları, özel bir boya gibi bu gibi çalışma koşullarını kolayca tolere eder, ancak çoğu durumda nemin ciddi bir düşman olacağı geleneksel macunları kullanırlar. Bu nedenle, diğer yüzeylere dikkat etmek daha iyidir. Rutubete dayanıklı alçıpan dışında başka bir seçenek yoksa , tüm yapının içerideki nem girişini engelleyen özel bileşiklerle işleme tabi tutulması gerekir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.