Panel Asma Tavan Özellikleri

09-02-2023 16:34
Panel Asma Tavan Özellikleri

PANEL ASMA TAVANLAR

Panel asma tavan özellikleri kısımlarının şık durması açısından ve çeşitli montaj işlerini saklama açısından önemli olan asma tavan sistemlerinden panel asma tavanların güzel bir görünüm elde etmesindeki unsurlardan biri de boyanma ve renklendirme sistemleridir.Panel Asma Tavan Özellikleri alüminyum kaplamalı olup boyanma biçimleri de bant panellerine yapılır ve fırın boyama sistemiyle de alüminyum bölümüne renklendirmeleri verilir

Panel Asma Tavan Özellikleri monte edilmesine gelirsek; asma tavan sisteminin alüminyum panel kısmının veyahut renklendirilmiş bant bölgesinin özel monte kısmının birbirine geçirilip tamamlanmasıyla bitirilmektedir. Bu geçirilme esnasında herhangi bir abes kaçan, kötü görüntü veren bölgeler gözükmez ve temiz bir görüntü oluşumunu kullanıcı kesimine de sergiler.

Panel Asma Tavan Özellikleri Kolay montaja sahip oluşunu tırnaklı sürgü taşıyıcı sistemlerinden alan bu panel asma tavan sistemleri rahat bir kurulum sağlayarak hem işçilikte hem de zaman olarak ekonomik bir unsur sağlıyor tüm kullanıcılarına. Paneller genellikle sade renkli, varsayılan biçimli, düz ve birbirine paralel, aralarında boşluklar bulunan şık bir asma tavan şeklidir ve sadelik arayanlar için son derece idealdir.

Panel Asma Tavan Özellikleri sistemleri takılıp sökülürken herhangi bir alet, edevata gerek duymaksızın el ile yapılabilir. Panel Asma Tavan Özellikleri Ayrıca panel asma tavanın üst kısmına rahatlıkla erişilebilinir ve beş metreye kadar duvar boşluğu sağlanabilen asma tavanın üst kısmına kolaylıkla montaj işlemleri, kablo tesisatı, çeşitli ışık armatürleri, ses sistemleri, yangın detektörleri gibi yer kaplayan ve görüntü olarak hoş durmayan şeyleri saklayarak güzel görünümün daimi olmasını sağlar.

Kolay temizlenebilen ve mikrop tutmayan yapısı sayesinde insanlara temiz bir asma tavan imkanı sunan panel asma tavan sistemlerinde hijyen arayanların istedikleri neredeyse her özellik mevcuttur. Alüminyum yapısı sayesinde de pas tutmayan panel yüzeyi sağlıklı bir duruş sergiler.

Panel Asma Tavan Özellikleri

Panel Asma Tavan Özellikleri sistemlerinin ön yüzeyinin sade duruşu ışıklandırma sisteminin yardımla da olsa, panel kısmının doğrusal bir görünüm sağladığının da bir gerçekliği var. Bu doğrusal görünüm genelde düz şerit halindeki panel sistemlerinin birbirine paralel ve aralarında ufak boşluklarla estetik açıdan sade, dekoratif açıdan ise şık bir görünüm kazandırdığı panel asma tavanda ışıklar genelde beyaz tercih edilir.

Alüminyum yapısının yarım milimetre kalınlığında olması sayesinde hem hafif hem de alüminyum sayesinde sağlam ve sert yapıya sahip olan panel asma tavanın üzerine monte edilebilecek olan ışık armatürleri ve ses sistemleri gibi ağırlık yapabilen cisimleri rahatlıkla kaldırabilecektir.

Sadeliğin ön planda olduğu alüminyum panel asma tavanın yüzey kısmının renklendirmesi de genelde bant veya RAL sistem boyalar ile yapılıyor. Panel Asma Tavan Özellikleri Genelde beyaz, krem rengi, altın sarısı gibi renklerin tercih edildiği panel asma tavan sistemlerinde salonların hoş görünümünün genelini kapsıyor.

Panel Asma Tavan Özellikleri sisteminin döşeme şekilleri sayesinde oluşan akustik alan, ses imkanını yüksek seviyede isteyenler için son derece ideal bir tercih olmaya devam ediyor. Ses emilimini, paneller arasındaki boşluk alanları sayesinde gayet başarılı yapabilen panel asma tavan sistemlerinde ses yankılanması da çok az olduğunda, kaliteli ve başarılı bir ses imkanı sunar.

Panel genişlik ebatları tercihleri çok fazla olan panel asma tavan sistemlerinde genişlik olarak 85 milimetre, 100 milimetre, 180 milimetre ve 250 milimetre olarak değişiyor. Panel Asma Tavan Özellikleri  Bu seçenekler itibarı ile istenilen kalınlığa sahip olma imkanı sağlayan panel asma tavan sistemlerinin sağlamlık açısından da genişlik seçeneklerinin seçimi son derece önemli bir karar olarak kullanıcının tercihine bırakılıyor.

Panel Asma Tavan Özellikleri

Tavan yüksekliğinin 5 metreye kadar uzanabilen doğrusal bir panel dahilinde olan panel asma tavan sisteminin iç tesisatı açısından geniş bir alan verebilmesi; içine kablolama sistemlerinin, iç dizayn sistemlerinin, ışık armatürlerinin, ses sistemlerinin kalabalık ve kötü görünümünü gizleyerek haznesinde barındırabilen Panel Asma Tavan Özellikleri sistemlerinin sağlamlığı sayesinde de döşeme bölümlerinin monte kısımları çıksa dahi taşıyabilecek bir yapı sistemine daimi bir sahipliğe tabi tutar.

Panel Asma Tavan Özellikleri Kalite açısında güvenilir bir sistemde üretilen panel asma tavan sistemlerinin montaj esnasındaki ara boşlukları 5 ile 15 mm arasında değişim göstererek istenilen görünümün kullanıcıya bırakılması sağlanır. Ayrıca bir alternatifi de baskı çıtalı sistem olan panel asma tavan sistemlerinin görünüm çeşitliliği insanların beğenisine sunulduğunda çok özgün yapılara ulaşılmasını sağlıyor.

Yüksek kalite ürünleriyle üretilen alüminyum panel asma tavan sistemlerinin kullanıcı tarafından gönül rahatlığıyla seçebileceği bir sistemdir. Bu sistemin yapımında çok çeşitli hem ticari ve endüstri bölgeleri açısından hem de evlerde kullanabilirlik açısında son derece yüksek bir kesime hitap edebilme özelliğine sahiptir ve bu kesimin çoğu isteğini yerine getirebilecek özelliklere sahiptir.

Panel Asma Tavan Özellikleri Kullanıldığı Bölgeler

Çok geniş bir kitleye hitap edebilen alüminyum asma tavan sistemlerinin her türlü bütçeye göre dizaynı sağlanabilirken, cebe de çok fazla yüklenmemenizi sağlayarak ekonomin açıdan tercih standartlarının en beğenilen ürünlerindendir.

Panel Asma Tavan Özellikleri kullanabileceğimiz bölgeler; Hava alanları, alışveriş merkezleri, fabrika binaları, Tren ve metro istasyon ve terminalleri, spor salonları gibi geniş çaplı bölgeler de olsa; banka şubeleri, ofisler, mağazalar, hastaneler, ev salonları, dış cephe imalat bölgeleri, restoranlar, geniş mutfaklar gibi daha mütevazı ve kişiye hitap edebilen bölgelerde de kullanılabilir.

Bu tercihler itibariyle kişinin de seçenek açısında istenildiği gibi dizayn edebildiği panel asma tavan sistemlerinin dekorasyonunu bir iç mimar gibi siz kullanıcılar hayal gücünüz itibariyle yapma imkanına sahipsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.