Rockfon Taşyünü Asma Tavan

Rockfon Taşyünü Asma Tavan

Rockfon Taşyünü Asma Tavan | Kayayü Asma Tavan Asma tavanlar

 Esneklik ve satın alınabilirlikten farklı birçok avantaja sahiptir. Bu tür tavanlar ayrıca bir odanın akustik ve estetik özelliklerinin geliştirilmesine de yardımcı olur. Rockfon Taşyünü Asma Tavan Bunların hepsi ofislerde üretken iş için çok değerli katkılar.

Rockfon Taşyünü Asma Tavan olarak da adlandırılan asma tavan, gerçek tavanın altına monte edilmiş bir tavandır. Bu tip tavanlar, özellikle ofislerde ve diğer ticari alanlarda çok popülerdir. Tipik olarak, bu tavanlar, tellerin yardımıyla ana tavandan asılan metal raylardan oluşan bir çerçeveden oluşur. Karolar veya paneller izlerin arasına yerleştirilir ve bu yapı asma tavanı oluşturur.

Yüksek ses seviyeleri, sonuçta bireyler arasında verim düşüklüğüne neden olan konsantrasyon sorunlarına, sinirlilik ve strese neden olabilir. Rockfon Taşyünü Asma Tavan Bu nedenle, hem işletmeler için hem de ev sahipleri için gürültüyle ilgili dikkat dağıtıcı ve aksaklık riskini azaltmak için sesi zayıflatan alanlar yaratmak önemlidir. Bunu yapmanın bir yolu, bir odadaki gürültü seviyelerini aktif olarak azaltan akustik ses emici malzemeler kullanmaktır.

Rockfon Taşyünü Asma Tavan Ses seviyelerini azaltır: Akustik tavan, ses emici efektler sunar ve istenmeyen sesleri bir odada emmeye yardımcı olur. Bu nedenle, bu tür çatı kaplama çözümleri ev sinema salonları, yaşlılar vb. Olan evlerde veya sesin hastanelerde, okullarda ve ofislerde olduğu gibi sakinlerin verimliliği ve üretkenliği için büyük rol oynadığı profesyonel ortamlarda kullanım için en uygun çözümdür.

Rockfon Taşyünü Asma Tavan Işığı yansıtır: Asma tavanın kullanılması, odaların içine yansıyan fazladan ışığı azaltır ve böylece ortamı iyileştirir. Bu tür tavanlar, ışığı tekrar odaya yansıtır ve odaların daha parlak olmasını sağlar ve bu, iç mekanları aydınlatmak için daha az enerji kullanımı anlamına gelebilir ve bu da sonuçta maliyetleri düşürür.

 

 


Tavan panellerimiz, özellikle sağlıklı ve konforlu alanlar yaratırken güzel olan akustik tavan çözümleri sağlamak için tasarlanmıştır.

Rockfon Taşyünü Asma Tavan

Pürüzsüz beyaz yüzey
Standart ses absorpsiyonlu ekonomik çözüm (NRC = 0.75)
Yüksek yangın performansı
Hafif panel, taşıması ve kurulumu kolaydır
Kare yerleştirme ve tegular olarak mevcuttur

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.