Yeşil Alçıpan Nedir

09-02-2023 16:11
Yeşil Alçıpan Nedir

Yeşil Alçıpan Nedir Suya neme dayanıklı yeşil alçıpan

Bugün, bir apartman dairesinde veya evde tek bir onarım, alçıpan kullanılmadan tamamlanmaz. Bu evrensel malzeme çok uzun zaman önce ortaya çıkmadı, ancak kısa sürede popülerlik kazandı ve işi bitirme konusunda uzmanlar arasında iyi bir ün kazandı.

Yeşil Alçıpan Nedir Alçıpan, dekorasyonda kullanılan bir plaka (levha) malzemedir. Her iki tarafta bir mineral baz (alçıtaşı) ve kağıt katmanlarından oluşur. Bu malzeme enerji tasarrufu ve ses yalıtımı özelliklerine sahiptir, nem emebilir ve verebilir, evde uygun bir mikro iklim oluşturur. Kağıt katmanlarının varlığı, yüzeylerin montajı ve çalışması sırasında alçı iç gerilimini azaltmanıza izin verir. Ayrıca, kağıt yüz katmanı yeterli aşınma direncine sahiptir.

Dekorasyonda alçıpan kullanmanın avantajları:

  • çevre dostu;
  • kurulum kolaylığı;
  • çok yönlü;
  • ısı yalıtımı;
  • ses yalıtımı vb.

Yeşil Alçıpan Nedir Modern inşaat piyasası birkaç çeşit alçıpan sunmaktadır. Bunlardan birinin veya diğerinin seçimi, operasyonel özelliklerle belirlenir. Ancak neredeyse hepsi sudan korkuyor

Yeşil Alçıpan Nedir alçıpan ayrıca neme dayanıklı alçıpan olarak bilinir. Normal alçıya göre neme daha dayanıklı hale getiren yeşil bir kaplamaya sahiptir. Normal alçıpandan biraz daha pahalıdır, ancak su geçirmez olmadığının farkında olun, bu yüzden suyla temas halinde olacaksa kullanmayın. Yeşil Alçıpan Nedir Ayrıca, banyo ve bodrum duvarları, artı mutfaklar, çamaşır ve kamu odaları gibi sınırlı ıslak alanlarda fayans taşıyıcısı olarak kullanılır.

Yeşil Alçıpan Nedir- suya dayanıklı alçıpan fungisidal ve hidrofobik katkı maddelerine sahip neme dayanıklı alçıpan. Malzeme tabakaları yeşildir. Suya dayanıklı yeşil alçıpan, yüksek nemli odalarda (banyolar, banyolar, mutfaklar) duvarların ve tavanların yüzeylerini kaplamak için, zeminler için bir taban rolü olarak yamaçları bitirmek için kullanılır. Malzemenin neme dayanıklı olmasına rağmen, su itici boya veya fayans ile kaplanması önerilir.

Yeşil Alçıpan Nedir

1. Nem geçirmez alçıpan nedir ve ne için?

Yüksek nemli odaları onarırken ve donatırken, sadece özel yapı malzemeleri kullanılmalıdır. Örneğin, suya dayanıklı alçıpan (yeşik alçıpan wr ). Standart alçıpan levhadan çarpıcı farklılıklar vardır ve popülaritesi sadece uygun fiyat ve yüksek kaliteden değil, aynı zamanda çeşitli tiplerdeki odalarda kullanım olasılığı nedeniyle de ortaya çıkmaktadır. Yeşil Alçıpan Nedir Suya dayanıklı yeşil alçıpan, banyolarda, banyolarda, mutfaklarda yaygın olarak kullanılan evrensel neme dayanıklı bir malzemedir.
 

2. Suya Neme dayanıklı alçıpan standart ayırmak için nasıl ?

Geleneksel alçıpan, karton tabakasının gri rengine ve neme dayanıklı - yeşil;
Her neme dayanıklı alçıpan levha etiketlenmelidir - Alçıpan , standart alçıpan levhalar - Yeşil alçıpan;
Neme dayanıklı alçıpan daha ucuz veya standart bir alçıpan gibi olamaz.
Neme dayanıklı alçıpanın bir sertifikası vardır - ürünlerin kalitesini onaylayan bir belge.

3. Nem geçirmez alçıpan avantajları nelerdir?

• İnsan sağlığı ve çevre için güvenli;
• Yüksek hidrofobik özelliklere sahiptir;
• Ses yalıtımı işlevlerini yerine getirir;
• Kolay kurulum;
• Çeşitli kaplama malzemeleriyle sınırsız yüzleşme imkanı;
• Alçıpan levhalar yeterince plastiktir ve en karmaşık tasarımları ve kıvırcık unsurları oluşturmanıza izin verir.

4. Nem geçirmez alçıpan nereye ve nasıl uygulanır?

Yeşil Alçıpan Nedir Nem geçirmez alçıpan levhalar, yüksek nem oranına sahip konut ve konut dışı binaları bitirmek için tasarlanmıştır: tavan araları, tavan araları, banyolar ve tuvaletler, spor komplekslerinin soyunma odaları, giyinme odaları, zayıf ısıtmalı garajlar, depolar, mutfaklar ve yüksek nemin kaçınılmaz bir faktör olduğu diğer odalar. Alçıpan döşenebilir. Odanın konumuna ve işlevselliğine bağlı olarak, gerçekleştirilecek göreve karşılık gelen gerekli yaprak boyutu seçilir.

5. Tam olarak alçıpan neme dayanıklı yapar?

Sadece karton tabakanın yeşil rengi ürünün nem direncini sağlayamaz. Nem direnci, üretim aşamasında tabakanın alçı çekirdeğine sokulan organosilikon katkı maddeleri (su iticiler) ile sağlanır.
Üreticinin kasıtlı olarak alçıpana su itici eklemediği, ancak sadece yeşil karton kullandığı durum, alıcı için bir sahtekarlıktır.

6. Nem geçirmez alçıpan ne kadar sürer?

Malzeme, montajı sırasında üretici tarafından belirtilen montaj tavsiyelerine uyulması durumunda uzun yıllar dayanacaktır. Genel olarak, neme dayanıklı alçıpan, gerekli hava sirkülasyonunu sağlayan ve yoğuşma oluşumunu ortadan kaldıran doğal ve iletken bir havalandırma sistemine sahip odalarda kullanılabilir.
Çerçeve sistemindeki boşluğun, neme, ısı korumasına ve ses yalıtımına karşı korumada ek bir bağlantı haline gelecek olan bir hidrofobik yalıtkan ile doldurulması arzu edilir.

7. Ve ne, neme dayanıklı alçıpan yüzeyi boyanabilir?

Yeşil Alçıpan Nedir Kolay, ama tercihen su bazlı boya ile. Boyama için alçıpan aşağıdaki gibi hazırlanır. Başlangıçta Alçıpan'dan tozu gidermek için, tabakaların tüm yüzeyi bir astar tabakası ile kaplanmalıdır. Daha sonra, tüm yüzeyi macunlayıp cilalamanız gerekir. Bir sonraki adım yine astardır ve daha sonra boya rulo veya püskürtme tabancası kullanılarak tabakaya uygulanır. Kabul edilebilir bir boyalı yüzey elde etmek için, alçıpanın boyanması üç kattan az olmamak üzere gerçekleştirilir. Bu durumda, bir sonraki boya tabakası sadece bir önceki boya tamamen kuruduğunda uygulanabilir. Yeşil Alçıpan Nedir Suya ve neme dayanıklı yeşil alçıpan yüzeyi tamamen macun değilse, en küçük kusurları bile vurguladığı için parlak boya kullanmamak daha iyidir. Mat alçıpan boya, aksine, mevcut kusurları düzeltmenize izin verir.

8. Bu ürünü nereden ve kimden satın alacaksınız?

Yeşil Alçıpan Nedir Güvenilir tedarikçilerden ve tanınmış markalardan alçıpan satın almanız önerilir. Seçim konusunda uzmanlara danışmak korkutucu değil, tahrifat için ödeme yapmak ve beklenen kaliteyi elde etmek çok daha kötü. Kaliteli mallar için satıcı, malzemenin özelliklerinin anlatıldığı bir sertifika vermeye hazırdır. Yeşil Alçıpan Nedir Sahte veya ucuz meslektaşları ile çalışırken, bir takım kurulum zorlukları ortaya çıkar. Ve operasyon sırasında malzemenin vaat edilen kalite ve dayanıklılığa sahip olmadığı ortaya çıkıyor. Yeşil Alçıpan Nedir Bütün bunlar kaçınılmaz olarak ek maliyetlere ve daha da önemlisi, alçıpan gibi modern ve çok yönlü bir yapı malzemesinin özelliklerinde hayal kırıklığına yol açar.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.